cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Burada nasıl fotoğraf atıyoruz

(Topic created on: 01-20-2022 12:29 AM)
206 Views
nyxlila33
Active Level 1
Options
Samsung Members

Merhaba topluluğa girdim baktım güzel güzel manzara resimleri bende paylaşayım dedim yapamadım acaba nasıl yapılıyor bir yardımcı olur musunuz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Rose_
Active Level 9
Samsung Members
Merhaba
Şimdi "Topluluk" kısmına girip sağ altta bulunan "📝" simgesine basın. Sonra "1" ile belirttiğim yere başlık yazın. "2" ile belirttiğim yerde ise Metin yazmak istiyorsanız metin yazın. Sonra "+" olan kısmaa tıklayıp fotoğraf ekleyebilirsiniz. Ondan sonra "Forumları Seçme" olan kısımdan "Galaxy Gallery" adlı konuyu seçin, bu Galeriye fotoğraf atmayı sağlıyor. (Tabii bazı şeyleri kısıtlıyor)
Ve ondan sonra Sağ üstte bulunan "İlet" kısmına tıklayıp gönderiyi yayınlamanız yeterlidir.

Umarım yardımcı olabilmisimdir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Daha iyi anlamanız için aşağıya ss'ler bırakıyorum. Screenshot_20220120-070153_Samsung Members.jpgScreenshot_20220120-070124_Samsung Members.jpgScreenshot_20220120-070110_Samsung Members.jpgScreenshot_20220120-070143_Samsung Members.jpg

View solution in context

2 Comments
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Paylasim yaptigin yere bas orda en basta forum yazan yere galeri tikla ortadaki bisey yaz buyuk yere bas yaztigin yerde + isareti var bas galeriye girersin onu sectikten sonra paylasin
Solution
Rose_
Active Level 9
Samsung Members
Merhaba
Şimdi "Topluluk" kısmına girip sağ altta bulunan "📝" simgesine basın. Sonra "1" ile belirttiğim yere başlık yazın. "2" ile belirttiğim yerde ise Metin yazmak istiyorsanız metin yazın. Sonra "+" olan kısmaa tıklayıp fotoğraf ekleyebilirsiniz. Ondan sonra "Forumları Seçme" olan kısımdan "Galaxy Gallery" adlı konuyu seçin, bu Galeriye fotoğraf atmayı sağlıyor. (Tabii bazı şeyleri kısıtlıyor)
Ve ondan sonra Sağ üstte bulunan "İlet" kısmına tıklayıp gönderiyi yayınlamanız yeterlidir.

Umarım yardımcı olabilmisimdir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Daha iyi anlamanız için aşağıya ss'ler bırakıyorum. Screenshot_20220120-070153_Samsung Members.jpgScreenshot_20220120-070124_Samsung Members.jpgScreenshot_20220120-070110_Samsung Members.jpgScreenshot_20220120-070143_Samsung Members.jpg