Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Hayırlı sabahlar. View Post
Bu icon paketini ücretsiz nerde bulabilirim 😔 View Post
Hayırlı olsun View Post
Selamlar arkadaşlar önceden direk gamehub da oyun sırasında bildirim engelleme vardı şimdi yanlış hatırlamıyorsam modlar rutinlere kaldırıldı fakat... View Post
S24 fe cihaz ben cihazın ekran kapalı iken güç tasaruf modunda açınca kapanmasını istiyorum ama rutinler kısmında cihaz kapalı veya hut ona benzer... View Post
En altaki ne işe yarıyor uygulamayı nerden seçiyoruz View Post
Samsung notlara browser üzerinden erişmek ve düzenleme imkanımız var mı? Bir web sayfası göremedim bunun için View Post
Farklı dilde yapılmış pdf dosyasını galaxy al ile Türkçeye çeviri yapıyorum lakin kaydetme yapmıyor. Konu hakkımda bilgisi olan var mı View Post
Hazır yeni telefon almışken oynayacak oyun önerirmisiniz? (Her gün oynadığım için pubg hariç. Survival tarzı hikayeli oyun olursa iyi olur) View Post
| User | Count |
|---|---|
| 8 | |
| 7 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 |