Evet arkadaşlar muhteşem kasımdan watch 6 40 mm hepsiburadada 4 bin tl ye satın aldım Normal şartlarda Samsung Watch 7 alacaktım Amazon sitesinde 7995... View Post
Evet arkadaşlar muhteşem kasımdan watch 6 40 mm hepsiburadada 4 bin tl ye satın aldım Normal şartlarda Samsung Watch 7 alacaktım Amazon sitesinde 7995... View Post
S22 var bende iphone 11 pro max mi iphone 12 mi s22 devam mi edeyim iphonelerede 60 hz olayi yüzünden sevmiyorum kamerası güzel ve sorunsuz çalıştığı... View Post
Şu cihaz gibi bi tasarım neden yapılmaz hala anlamıyorum. Yıllardır aynı köşeli tasarım ve yapı. Bir süre sonra kopyala yapıştıra dönüyor iş. View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Biliyorsunuz ki ben foruma geleli birkaç gün oldu. Kendimi tanıtma fırsatı bulamadım, buradaki çoğu kişi birbirini... View Post
1 kasımda gönderdiğim pil ile alakalı hata raporuna halen yanıt gelmedi. İnceleniyor denmesine rağmen Müşteri hizmetleri gelmemiş olabilir bir daha... View Post
Samsung watch 6 saatine bildirm bazen gelmiyor bazende geç geliyor sıfırlamayı denedim değişiklik yok View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Bugün sizler için araştırarak bir makale hazırladım ve bu makalenin gayet işinize yarayacağını düşünüyorum. İyi... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Düşündüm de, elbette çoğu kişinin sevdiği bir Samsung özelliği vardır. Sizinkiler (birden çoksa) nelerdir? Bu arada... View Post
Görseli Al yardımıyla oluşturdum. Merhaba Değerli Members Üyeleri, Dün gerçekleştirdiğim fotoğraf yarışmasının sonuçlarını şimdi açıklayacağım... View Post
Yaklaşık 2-3 gündür girmiyordum uygulamaya. Bugün bi gireyim dedim platformla alakasız yediği yemeği atan mı dersin, alakasız fotoğraflar ve konular... View Post
User | Likes Count |
---|---|
501 | |
358 | |
336 | |
151 | |
113 |