cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

40.000 beğeniye özel etkinlik - ! 🥳🎉

(Topic created on: 10-24-2024 08:38 PM)
488 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Herkese merhaba

40.000 beğeni olunca aklımda bir hem nir etkinlik hemde bir yarışma yapmayı hedefliyordum. Ve sonunda oldum.

İlk öncellikle tüm Samsung ailesine teşekkür ederim 🎀

image

İyiki varsınız...

**Yarışma, farklı bir zaman düzenlenecek.

Bu postum tamamen teşekkür ve etkinlik ile alakalı olacaktır. Umarım keyifli zaman geçirebilirsiniz 

Bugün ki etkinliğimde kullandığımız cihazlarla ilgili sohbet muhabbet ederiz diye düşündüm. Bu postun altına kullandığınız cihazları ve cihazlar hakkında ki düşüncelerinizi postun altında bekliyorum. 🎋

Benimkiler (kronolojik sıralama):

Samsung Galaxy Note 8.0

image

İlk Samsung tabletim. Ben çok çok küçükken alınmıştı bana. Halen çalışıyor bu arada fakat şarj soketi ve bataryası çok kötü halde (şarj soketi arızalı olduğu için şarj almıyor ve açamıyorum ama anakart falan halen sapasağlam)
Efsane bir cihazdı bu tabletin değerini bilemedim. 🥲

Ve bir efsaneden daha devam etmek istiyorum;

Nokia Windows Phone:

image

Aslında bu benim en eski ve ilk telefonum. Çok güzel zamanlar geçirmiştim bu telefonla. İlk hattım bu telefonla açılmıştı. Fakat telefonu kaybettim şu an bilmem nerede hiçbir fikrim yok. Modelini falan hatırlamıyorum sadece windows phone olduğunu biliyorum 😅 zamanına göre efsaneydi

Samsung Galaxy Grand Prime+

image

Aslında bu telefonu annemle ortak kullanıyordum benim telefonum değildi. Fakat karantinada ortaokulda falan bu telefonu çok fazla kullanıyordum. Belki de kullandığım en kötü telefondu zırt bırt depolama hatası veriyordu uygulama yüklenmiyordu. Zamanında çok fazla uğraştım bu telefonla düzeltmek için. Fakat halen bu cihazı çok özlüyorum. En son batarya berbat bir haldeydi ve bir gün bataryası tamamen öldü cihaz açılmamaya başladı belki de anakart yandı Allah bilir. Bende ekranı ortadan ikiye bölmüştüm tşeglwşhlwşyl

Samsung Galaxy Tab A (8.0" 2019)

image

Tableti 2021de almıştım halen çalışıyor fakat yavaşladığı gözle görülüyor maalesef güncelleme desteği kesildiği için. İlk günler çok fazla memnundum hatta bu cihaz ile foruma katılmıştım çoğunuz bilirsiniz zaten. Fakat şu anda pek memnun değilim fakat bu cihazda güzeldi gayet bence yeterliydi ilk günler. Şu an çok fazla ihtiyç duymuyorum. Tablet halen çalışıyor (açık halde şu anda) bataryası da 3.5 yıllık tablete göre çok iyi gidiyor.

Samsung Galaxy A24 

image

Şu an bu telefondan yazıyorum. Telefon segmentine göre gayet iyi. 1.5 aydır kullanıyorum çok yorum yapamayacağım ama şu an için gayet iyi. Nokia telefon kaybolduğu ve çok fazla eski olduğu (2013 - 2014 arası almıştım) için bu telefonu ilk telefonum olarak nitelendiriyorum aslında. 

Benim kullandığım telefonlar/tabletler bu şekilde. Sizinkiler nasıl yorumlarda bekliyorum. Tekrardan teşekkür ederim 40.000 beğeni için 🎀

En kısa sürede yarışma yapmayı düşünüyorum bununla alakalı.

İyi eğlenceler dilerim 🎋
44 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Öncelikle tebrik ederim Verda kardeşim daha nice başarılarına inşallah🙏😊❤ Ben çok fazla Samsung cihaz kullanmadım açık konuşmak gerekirse grand Neo kullanmıştım çok öncelerde aşırı kasma problemi yaşattı bana pek memnun kalmamıştım o döneme göre gerçi o dönem çoğu cihaz kasıyordu ama sonra j7 prime aldım ondan gayet memnun kaldım hala daha kullanıyorum ve şu an kullandığım a14 modelinden çok daha hızlı ve akıcı olduğunu söyleyebilirim Şu anda da a14 kullanıyorum zaten ve memnun değilim
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
J7 prime dönemin efsanesi abi prime 2 bile çıktı ikisi de peynir ekmek gibi sattı. Gönül isterdi j7 prime kullanabilmek ama kullanamadım maalesef. Experience arayüzü beni çok cezbediyor.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Evet dediğim gibi Cihaz şu anda gayet hızlı bir cihaz sadece pil sağlığı problemi yaşıyorum pili değişirse yine kullanılabilecek bir cihaz Ben de mesela hayatımda hiç samsung s serisi kullanmadım bir gün bana da kısmet olur herhalde
KIauS
Active Level 8
Samsung Members
Özet geçin
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Çok uzun oldu farkındayım 😅
Samsung Members
Galaxy note,Lumia,samsung tablet,samsung grand prime,Galaxy A24
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Özete hayran kaldım GLSLHLALGŞALG
Samsung Members
Eline sağlık 😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Etkinlik için istersen küçük bir öneride bulunabilirim sana🙏 herkes ana ekran ve fotoğraf yarışması yapıyor istersen sen de yapay zeka ile oluşturulmuş en iyi fotoğrafın seçilmesine dayalı bir yarışma yapabilirsin mesela bir tema belirlersin o temaya uygun herkes fotoğraf atar yoruma