cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Moderatör olmak.!

(Topic created on: 05-24-2024 09:41 PM)
313 Views
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
Samsung Members
hiç düşündünüz mü, 
moderatörler diğer forumlarda olduğu gibi sizin bizim gibi forumda aktif olan, konusunda bilgi ve deneyimli sade Samsung kullanıcıları mı, yoksa Samsung tarafından belirlenmiş ve görevlendirilmiş yetkili Servis elemanları mı?

bu konuda moderatör arkadaşlar muhtemelen açıklama yapmayacaklardır.

peki siz ne düşünüyorsunuz? 

Edit: öyle bir amacım yok, yanlış anlaşılmasın.! 
69 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
alfa Türk bile olamamışken biz hiç olamayız o kadar söyleyeyim sana
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
yok Sen beni yanlış anladın, ya da ben ifade edemedim, öyle moderatör olmak gibi zaten bir amacım yok, uğraşamam da😊 AlfaTürküde moderatör sanmıştım vakti zamanında. ama bence olmasın zaten, o da moderatörlük kuralları gereği yorum yapamaz, ancak kalıplaşmış malum mesajları paylaşmak zorunda kalır. 😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
bununla ilgili bilgileri o daha iyi biliyor onun bilgi vermesi daha iyi yani alfa türkün ama sanırım bunun için de işe alımları oluyor Samsung'un bu moderatör alımları için yani ama nasıl oluyor bilemem tabii detayını
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
açıkçası ben halen görevlendirilmiş teknik servis elemanları olduklarını düşünüyorum.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
bilemiyorum olabilir
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Şimdi Kardeşim Her Forum/Platformun Farkı Moderasyon Planları vardır. 😊

*Members içinde Şahsen Moderatör Olmak istemem, "Kendi Bildiklerimi Arkadaşlara özgürce Sunmak En Büyük Kırmızı Cizgilerimdendir."

Öyle Farklı Platformlarda Bulunmadım. Genelinde sade Şekilde Kullanan Oldum Uygulama Yada Forum'u.

Tolga Kardesimizde Dediği Gibi AlfaTürk Maalesef Mod Olamadı aslında bazı Teklifler verildi ama Hiç Biri Daha Yüksek yer Vaadi Etmiyor diye Biliyorum.

Yıllardır Bu şekilde Buranın Yönetimi (Tabi Neredeyse Son 3 Yada 6 Aydır Doğru Bir yönetim Sağlanamamakta.)
Önceden daha Temiz Bir Yönetim varda Erkenden Müdahale Bulunmaktaydı ama Günümüzde Yok Maalesef.

Eleştirel Olarak Mod arkadaşlara Ve Genel Forum Admini Arkadaşımıza Ve Members ekibine şöyle Seslenmem doğru Olacaktır.

* "Members Platformun temeli Yardımdır. Mod Arkadaşlarıma Lafım Yok Ama Maalesef Uzun Zamandır Yanlış yönetim Bulunmakta, Eskiden de Kusursuz değildi ama Gene de Daha Doğruydu."

☆ "Members'in Ruhunu Anlamak Gerek, Platformda Sansür (Kullanıcı Engelleme) Bulunmamakta, Tam Manasıyla Gönderilere Erişim Bulunmamakta, Yeni Giren Biri İçin Eski Gönderileri Bulmak fazla Zor Kalıyor, Yeni Gönderiler Çok Çabuk Eskiyor.

Mod Ve Yönetici Adımları, Atılgan Ve Yönetici Ruhu Olan Kişiler Tarafından Seçilmeli, Yada seçildikten sonra Kurallar Ve Nizamı öğretilmelidir.

Kullanıcıların Paylaşım Ve Platformun Daha Rahat Ve Özgür Kullanması için Daha Verimli Ödülleri Daha Verimli Platform Senkronizasyonu Gerekli.

Çok fazla Açık Bulunmakta Membersta, Çok Fazla Sahte Ve yan Hesap Bulunmakta. Samsung Gibi Gizliliğe Ve güvene Önem Veren Markadan Beklenmeyecek kadar Çok Açığı Bulunmakta Platform'un.

Bunlar sadece Bazı Düzeltilmesi Gerekn Konulardır.

Bu Yapıcı Bir eleştirilir Üzerinde Katılacak şeyleri zaten arkadaşlarımız Katmaktadırlar."

#Members @Admin @Turkuaz

"Tüm Yönetici Ekip"
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
👍
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Ben sizlerin önerilerini geçende bizzat yüz yüze ilettim umarım hayata geçirilecek 😊🙏