cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Members dan memnun olan var mı?

(Topic created on: 01-10-2020 12:36 PM)
358 Views
Kemal002
Active Level 4
Options
Samsung Members

Samsung online destek, canlı sohbet, members veya destek hattından memnun olan şikayeti çözülen kaç kişi var 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Kemal002,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz kanallar üzerinden yapılan nihai yönlendirmeler, Samsung cihazlar ile ilgili sorununuzu çözmeye yöneliktir. Sizinle paylaşılan adımları uygulayınız. Samsung Members üzerinden göndermiş olduğunuz herhangi bir hata raporuna dönüş alamadıysanız, hata raporunu tekrar göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
yuksellslak
Active Level 10
Samsung Members
Samsung proğramlarından ve Samsung un kendi uygulamalarından şimdiye kadar hiç şikâyetçi olmadım ve çok yardımcı oldu bana ve çok memnunum herkese tavsiye ederim
0 Likes
Kemal002
Active Level 4
Samsung Members
Ben de memnun olabilsem keşke 10 hata gönderdim ilgilenmediler
FranKx
Active Level 4
Samsung Members
Hatalarini bana ozeldenat istersen hepsine baka bilirim.
0 Likes
Kemal002
Active Level 4
Samsung Members
Şarj minimum özellik ile kullansam bile 5 saat zor gidiyor
0 Likes
ygtylc
Active Level 7
Samsung Members
cihazın s10 mu
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Kemal002,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz kanallar üzerinden yapılan nihai yönlendirmeler, Samsung cihazlar ile ilgili sorununuzu çözmeye yöneliktir. Sizinle paylaşılan adımları uygulayınız. Samsung Members üzerinden göndermiş olduğunuz herhangi bir hata raporuna dönüş alamadıysanız, hata raporunu tekrar göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes
KerimFrei
Active Level 1
Samsung Members
evet ben uzaktan destek ve canli sohbet hizmetlerinden çok faydalandım tavsiye ederim
0 Likes