cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Geri dönüş

(Topic created on: 11-13-2020 02:02 PM)
240 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members

Selam arkadaşlar sonunda banım açıldı ve hesabı aldım geri dün açılacaktı hesap ama bi aksaklıklar oldu yedek hesabımdan forum da açmıştım bununla ilgili sorun çözüldü hesap geri açıldı artık yeniden buradayım 5xOMERx4 tekrar sahalara indi en orijinal hali ile bir yandan sevinip bir yandan ise üzülmekteyim çünkü bu özel günümde servise yolladığım için canım telefonum (Galaxy A20) maalesef bu özel günde yanımda değil inşallah en kısa sürede gelir geri her neyse bugün açılış şerefine özel etkinlikler planladım sadece açılış için ama sonra galiba artık etkinlik yapmicam çünkü artık çocukça geliyor her neyse etkinliğimin adı hepsi bir arada hepsi bir arada bugüne kadar yaptığım çoğu etkinliği tek bir etkinlikte buluşturuyor (oylama, quiz, soru cevap vb.) Şimdi gelelim etkinliğe

1. ETKİNLİK OYLAMA

Bugün 3 cihaz arasından seçim yapacaksınız

Galaxy A20, Huawei Y7 2019, Xiaomi Redmi 8
Sizce hangisi

2. ETKINLIK QUIZ

5 soruluk bir quiz var sırada

1-) Hangisi Düz One UI (15 Puan)

A-) Galaxy M20
B-) Galaxy A21s
C-) Galaxy A10
D-) Galaxy A01
E-) Galaxy M51

2-) Hangisi M serisinin tek Düz One UI cihazı (15 Puan)

A-) M51
B-) M30s
C-) M20
D-) M10
E-) M10s

3-) Hangisinde Başka cihazlarda arama ve mesaj özelliği yok (15 Puan)

A-) S10
B-) A20
C-) A50
D-) A10
E-) A30

4‐) Hangisi NFC özelliğine sahiptir (15 Puan)

A-) A30
B-) A50
C-) A31
D-) M20
E-) A7 2018

Şimdi en zor ve en kazık olan soru geliyor sormayı en sevdiğim soru tipi jdjsjskdke

5-) Samsung'un ülkemizde bulunmayan ve uygulamaları kilitlemeye yarayan uygulamasının adı nedir (40 Puan)

Ve son etkinliğimiz soru cevap hadi soruları sorun bana merak ettiğiniz herseyi sorun (Quiz cevaplarını sormayı aklınızdan geçirmeyin sakın)

Evet bu kadardı etkinlikler umarım eğlenmişsinizdir ve umarım artık güzel bansız günlerimiz olur inşallah bu arada bir hatırlatma da yapayım arkadaşlar bilirsiniz ki Covid 19 pandemisi tüm dünyayı sardı lütfen maskemizi takalım sosyal mesafeye uyalım ve dezenfektan ile kolonyamızı kullanalım sağlıklı günlerimiz olsun hepinize güzel sağlıklı günler dilerim hoşçakalınnn 🥰🥰

15 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Redmi Note 8🤩🤩🤩

1.C
2.B
3.D
4.C 🤩🤩🤩(Bizim meşhur A31)
5.Yurt dışı beni ilgilendirmiyor 😂😂😂
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Teşekkürler katılımın için bu arada redmi 8 olarak alıyorum redmi note 8 i
androidci
Expert Level 2
Samsung Members
Redmi Note 8 için Android 11 güncellemesi gelmeyeceği söyleniyor. Alırken bunu göz önünde bulundur ki sonra pişman olmayasın 😉
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yanlış anladın arkadaşın cevabını redmi 8 olarak alıyorum redmi note 8 almıyorum redmi 8 olarak kabul etme sebebim de note 8 oylamada yok o yüzden
androidci
Expert Level 2
Samsung Members
Pardon 😀
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Önemli değil
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba kardeşim

Öncelikle Tekrardan aramıza hoşgeldin yanlış anlaşılma düzelmiş sevindim

1.etkinlik = A20 derim

2.etkinlik=
1)C
2)E
3)D
4)C
5)kardeşim tam ismimi hatırlayamadım ama samsung App lock gibi bir şey olması lazımdı

Saol kardeşim sende kendine dikkat et
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hosbuldum öncelikle ve katılımın için de teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
1. etkinlik Redmi 8 a20=çöp

2. etkinlik

1)A
2)Global ise m10s TR ise m10s ve m20