cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Moderatörlerin dikkatine

(Topic created on: 01-08-2025 10:48 PM)
325 Views
Options
Samsung Members
Sizinle doğrudan iletişime geçemediğim için bu yolla paylaşmak istedim. Bu şahıs, gönderim altında bana sebepsiz yere hakaret ediyor ve bildirmeme rağmen geri dönüş alamıyorum. Ne ona bir ceza veriliyor ne de uyarılıyor. Gereğini yapacağınızı umuyorum; aksi takdirde dava açmayı kendime hak görüyorum.

Not: Uyarım ile sadece buradaki fotoğraf silinmiş ve o gönderideki şahsıma yapılan küfürlü yorum silinmiş. Tek yapabildiğiniz silmek, yok etmek mi? Moderatörler, adaletin bir an evvel yerine getirilmesini temenni ederek şu an sadece bekliyor olacağım.

Şahıs: MUSA_A73_5G
30 Comments
ForGalaxyUser
Active Level 10
Samsung Members
Tam destek arkandayız
L-DRAGO
Expert Level 1
Samsung Members
Özür dilerim o yanıt için 😊 Kusura bakma bende yanlış anladım yorumunu 😂 Bu arada ne olduysa birden yorumlar silindi yaw 😂 😂
0 Likes
SanalYargıç
Expert Level 5
Samsung Members
Mod larun bir şey yapacaklarını sanmıyorum yapsalar dı benim kuzularım yorumlara beğenilerim hepsi gitti emeklerim de
Samsung Members
Onun yorumunu silip buradaki fotografi silmekten başka yaptıkları birsey yok
SanalYargıç
Expert Level 5
Samsung Members
Kardeşim inşallah sorunumuz düzelir
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Sen küfür ederken iyiydi 😂 masum ayaklarına yatma seni yaptığın yorumu ciddiye bile alamıyorum
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Banada aynısını yaptılar isim vermek istemiyorum ama modlar yorumu siler sonra
Samsung Members
Başka işi ne zaten
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Kanka A54 kavgası yapıyorlar kullanıyoruz diye A serisi S serisi bir tutuyorlar anlamıyorum ama ben kullanıyorum seviyorum telefonumu ama ileri de alacağım telefon inşallah