Resolved! Solved

Original topic:

Expert Level 5 oldum 🎉

(Topic created on: 04-11-2025 08:02 PM)
33 Views
D_n_z
Expert Level 5
Options
Samsung Members
Destek olan herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız

image

52 Comments
Samsung Members
Tm emekli maaşina bağlandın sende
0 Likes
Solution
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Samsung Members
senin burdaki herkese olan nefretin kopartiyor o kadar begenmiyorsan girme la uygulamaya valla hem kendini kurtar hem burdaki insanlari kurtar
Samsung Members
Sen hayırdır sana yem atan mı oldu ayrıca ben insanlara değil samsunga öfkeliyim
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Samsung Members
ne demek sen hayirdir az sakin ol kufur ediyoruz sanki

uygulamaya sadece millete laf soylemeye ya da markaya laf atmaya giriyorsun nerde gorsem ayri bir nefret kusuyorsun ne istiyon burdaki insanlar anlatsana derdini
Samsung Members
İnsanlaramı söylüyoruz samsung forum değilmi burası marka olan nefretımı başka nerde söylüyecem eleştirilere açık değilseniz kapatın forumu surekli iyi şeyler mi söylenecek siz daha geçen burda uı7 yayınlanmadı dıye forumu harebeye cevirenleri görmediniz galiba millet samsunga nefret kustu benım laflarım mı zorunuza gıdıyor ayrıca la nedemek
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Samsung Members
onlari da gordum onlarin da yaptigi sacma zaten guncellemenin gelecegi tarih kore bazli olarak yaziyor millet gelmis nerde guncelleme diyor

ayrica cocuk gelmis beni desteklediginiz begendiginiz icin tesekkur ederim diyor gelmis emekli maasina bagladin diye cocuga laf ediyorsun o sana ne yapti sanki madem markaya bu kadar kin duyuyorsun kendi zamanini niye burda harciyosun la

ustelik la demekte yanlis olan birsey yok hakaret degil birsey degil
Samsung Members
Yo bırı banada expert level5 olunca aynı espırıyı yaptı gülüp geçtim ayıca arkads bişey demedi size ne oldu anlamadım
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Samsung Members
her insan icin saka farklidir siz gulersiniz bu gonderiyi paylasan kisi gulmez size komik olan sey herkede komik degildir kankaniz degil birsey degil ciddiye alabilir kimin ne yapacagini bilemezsiniz bos yere kalp kirmaya gerek yok
Samsung Members
Hocam sizin tanıdığınız mı bu kadar savundunuz ayrıca arkadaş beğenmişki ok işaretı attı ne uzattınız arkadaş
👍🏿
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Samsung Members
maksat kimsenin kalbi kirilmasin la ona ugrasiyorum iyi burda bitirelim artik