Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Herkese merhaba. Telefonda ayarlar > ekran menüsündeki ekran koruyucu özelliği ne işe yarıyor? Şarj olurken rengarenk bir ekran veya medyalı bir... View Post
Ben poco x7 pro ile s24 fe arasında kaldım View Post
Uzun süredir gözlemlediğim bir şeyi artık dile getirme zamanı geldi: Samsung fanboyluğu. Forumla arası iyi olan herkesin en az bir kere karşılaştığı,... View Post
Merhaba! Ben önce de yazmıştım. Akıllı saatile ödeme yabancı varmı? Hangi uyğulamayı kullanıyorsunuz? Yurt dışında giç problem yok, ama burada bir s... View Post
Anadolu'da ülkesini, kültürünü, dilini, dinini ve bütün maneviyatını korumaya çalışan bir halkı kurtarmak için sarı saçlı, mavi gözlü bir adam... View Post
19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun hepimize one ui7 ile aranız nasıl güncelleme geleli haftalar oldu ben memnun kalmadım sizde durumlar... View Post
Yapmalımıyım güvenli wifi çalışmıyor one ui 7 için yapmıştım güvenli wifi ülkeden dolayı açılmıyor tur geri çevireyim mi gerek varmı yoksa kalsın mı? View Post
Görsele yorum gönderiliyor ustune üstlük 1milyon görüntülenmeyi gecmis 18 Beğeni var Samsung Membersın bilinmeyen gonderilerinden... View Post
Tüm kullanıcılara kalıcı olarak ücretsiz mi geldi Gemini Live bilgisi olan var mi yoksa sınırlı süreliğine mi? View Post
Ben güncelledim. Güncelledikten sonra yeniden başlatıp biraz bekleyince saatin eskiye göre daha az kastığını far*k ettim. Belki de psikolojiktir ama... View Post
User | Likes Count |
---|---|
306 | |
230 | |
214 | |
160 | |
112 |
User | Count |
---|---|
16 | |
13 | |
12 | |