cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

öğrenci ve vergi indirimi hakkında

(Topic created on: 11-28-2023 10:09 PM)
627 Views
ssooaa
Active Level 2
Options
Online Alışveriş

samsungun internet sitesinde bulunan öğrenci indiriminden yararlanmam durumunda vergi indiriminden de yararlanabiliyor muyum?

14 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Online Alışveriş
Yararlanabilmen lazım.
ssooaa
Active Level 2
Online Alışveriş
hocam emin misiniz m34 modelini almayı düşünüyorum durduk yere 9500 tlden olmayalım :d
Alpointernet
Expert Level 2
Online Alışveriş
Emin değilim 😄 sadece mantıken yararlanabilmen lazım çünkü birbirleriyle alakaları yok.
ssooaa
Active Level 2
Online Alışveriş
bir youtube yorumunda faturada indirim uygulandığı gözükmemeli sadece telefonun fiyatı olmalı deniyordu ben de o yüzden emin olamadım
Alpointernet
Expert Level 2
Online Alışveriş
Büyük ihtimalle benim dediğim gibi, ikisinden de yararlanırsın. Sonuç olarak samsungun öğrenci indirimini devlet yapmıyor. Atıyorum 9klık telefon samsungun indirimi ile 8k oldu o zaman sen 8kya aldın diye gözükecek ve vergi indirimi kullanabileceksin. Öğrenci indirimi ile ilgili bir ibare olsa bile (ki olmuyor diye biliyorum) sıkıntı çıkarmaz.
ssooaa
Active Level 2
Online Alışveriş
tamamdır hocam çok teşekkür ederim
VadimKM
Expert Level 4
Online Alışveriş
Merhaba,

Vergi indiriminden yararlanabilmek için fiyatın 9.500 TL'nin altında olması yeterlidir.

Yani alacağınız cihaz öğrenci indirimi ile beraber 9.500 TL'nin altında düşüyorsa vergi indiriminden yararlanabilirsiniz.
ssooaa
Active Level 2
Online Alışveriş
eminsiniz değil mi hocam ona göre siparişi vereceğim😅
VadimKM
Expert Level 4
Online Alışveriş
Önemli olan faturadaki fiyat. Siz böyle söyleyince şüphe duydum. O yüzden kesin bir şey diyemem. 😅😅 İsterseniz PTT'ye gidip sorun. İlla ki cihaz alan olmuştur. Orada ki çalışanlar kesin bir şey söyler.