cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung rezilliği

(Topic created on: 11-26-2023 02:35 PM)
355 Views
smsngs21fe
Active Level 5
Options
Online Alışveriş

S9 ultra aldım değişim kampanyası olarakta s7 fe yi verdim s9 ultra elime pazartesi akşam ulaştı ben de salı s7 fe yi belirtilen kargo ile yolladım cuma beni aramışlar öğlen ben de camii de olduğum için dönemedim bana ulasamadiklari icin(Degerli müsterimiz, degisim teklifinize istinaden Satis ekibimiz kayitli telefon numaranizdan tarafiniza ulasamamistir. Bilgi almak icin 212 952 9101 numarali Samsung cagri merkezimiz ile iletisime gecebilirsiniz. B043) böyle bir mesaj yollamışlardi bende namaz çıkışı yaklaşık 1 1.5 saat sonra döndüm bana dedilerki evet size ulaşamadık tekrar aricaz dedim tamam sonra dönmediler bugün tekrar aradım çıkan kişi belki donemediklerinden size geri yollamislardir diyo ??? Bu ne garip bir şey sadece 1 kez aradılar ve şu an onlara ulaşamıyorum....

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Online Alışveriş

Merhaba smsngs21fe,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Online Alışveriş
Pazartesi ararlar belki hafta sonu.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Online Alışveriş

Merhaba smsngs21fe,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes