cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

watch 7

(Topic created on: 09-29-2024 11:12 PM)
52 Views
gurkangungormus
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

sonunda kararımı verip watch 7 aldım bi hayırlı olsunuzu alırım 😂 uzun süredir watch 6 classic ile arasındaydım ve karar watch 7 ve baya beğendim şarjı biraz beni üzecek gibi bilmem gereken özellikleri nelerdir kullananlar yardım edebilir mi ayrıyeten sağlık uygulamalarının hiç birini kullanmıyorum nasıl kapatırım bosuna sensör çalıştırıp sarj yemesin

image

image

anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim abi 😊 umarım bileğimle uyumsuzluk sorunu olmaz mağazadan almaya özen göstereceğim.
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek. 😊 Aynen En sağlıklısı Kesinlikle Deneyerek öğrenmek.
0 Likes
EkoPop
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun hocam, kolunda paralansın, güle güle kullan 🙂
Giyilebilir Cihazlar
teşekkür ederim kardeşim saol 🙏
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun Kardeşim. 😊
Biraz tuhaf kaçtı sağlık sensörlerini yada Uygulamalarını kullanmayacaksanız Klasik saat Alsanız daha Mantıklı olabilirdi. 😅

Sensörleri Kapatabilirsiniz, Yani Nabız'ı Hiç Ölcmemesi için yada Stresi ve SpO2'yi Manuel ölçme gibi vb.

Eğer ki Uygulamalarla isim yok diyorsanız temelde Mümkün değildir, Saatte Ayarlardan Uygulamalara girin, Orada tıpkı bir telefon gibi Uygulama bilgisi menüsünde Durmaya zorla Bulunmakta bunları Yapabilirsiniz, ama Onermem Şahsen Healt Gibi Platformar Durduludugunda Çok hata veririm ve temelde bu uygulamalar durdurulamaz, Arka Planda Health yada Sağlık monitörü calr çünkü Veri aktarırlar, Arada Arka Planda Duracaklardor merak etmeyin aksi halde Cihazı Yeniden Başlattığınız'da duracaktır.
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bunlar Temelinde Ek bir Önerim Bulunmamakta WhatsApp Vb. Pekçok Saat Uygulaması Yükleyebilirsiniz.

Saat Kullanımında da AOD yada Ekran Uyarısı gibi bazı Denge hallerde size Kalmış isterseniz hersey Açık Kullanabilirsiniz.
Giyilebilir Cihazlar
ilk işim wp yüklemek oldu zaten 😂
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
😂 En doğrusu olmuş, Thermo Chek Shazam S serisi bir Cihazınız Yoksa da Camera Uygulamaları is Görür, Kadran Olarak öneri isterseniz dm'den iletebilirim.
Giyilebilir Cihazlar
çok iyi olur kadran bolluğu istiyorum 😂
Giyilebilir Cihazlar
teşekkür ederim 🙏