yns21fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-30-2024 01:20 PM (Last edited 09-30-2024 01:49 PM ) in
Giyilebilir CihazlarBuds FE kulaklığımı Windows 11 bilgisayarımda Buds Manager uygulaması üzerinden kullanıyorum ve sesler artık Windows'un kendi ses ayarından mıdır bilmiyorum çok daha basslı ve hoş geliyor.
Aynı müzikleri telefonum üzerinden dinlediğimde ise basslar çok daha az geliyor. Aynı deneyimi telefonumda da yaşamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Wearable üzerinden ekolayzeri Bas güçlendirme olarak ayarladım ama hâlâ aynı etkiyi vermiyor.
Dolby Atmos'u kapadım açtım yine olmadı.
Ve Windows bilgisayarımda herhangi bir ekolayzer veya başka bir ses ayarı dahi yapmadığım halde sesler daha hoş geliyor.
Sorunun kaynağının bilgisayarımda Bluetooth 5.2, telefonumda 5.0 olmasına bağlıyorum. (NOT: AIDA64 ÜZERİNDEN BAKTIM TELEFON DA 5.2 İMİŞ)
Yine de:
Telefonumda müzik dinlerken de en azından benzer değerlerde basslara ulaşmamın bir yolu var mı?
4 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2024 01:31 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Tam bilmiyorum ama her iki cihazda da aynı performansı vermesi gerekiyor. Düzenleme s21 fe bluetooth version 5.2 destekler.
yns21fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2024 01:40 PM (Last edited 09-30-2024 01:41 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Allah Allah neden bilmiyorum ama gerçekten bariz bir f.ark var. Windows'un yazılımından olabilir.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2024 01:53 PM (Last edited 09-30-2024 01:56 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Gerçektende Allah Allah. Bende bi' an nasıl böyle olur diye şaşırdım. Şurayı istersen bir oku. Bende şimdi okudum.
https://www.kulaklik.com/blog/1/kulaklik-ile-hangisinden-daha-iyi-ses-aliriz-bilgisayar-mi-yoksa-cep...
https://www.kulaklik.com/blog/1/kulaklik-ile-hangisinden-daha-iyi-ses-aliriz-bilgisayar-mi-yoksa-cep...
by_silent
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2024 02:39 PM in
Giyilebilir Cihazlar
63hz olanı +2 +3 +4 db olarak ayarlayabilirsiniz.
125hz olanı +4 +5 db olarak ayarlayabilirsiniz.
250hz olanı +2 +3 db olarak ayarlayabilirsiniz
500hz olanı -1 -2 db bilemediniz -3 e çekin.
1k ve 2k olana hiç dokunmasanız da olur duruma göre -1 db de yapabilirsiniz.
4k 8k 16k olanları -2 -5 db arasında bir değerde ayarlayın.
Tam doğru ayarı ekolayzeri kurcalayarak bulabilirsiniz. Ses herkese göre farklılık gösterir.
Fikir vermesi açısından 125hzi vurgulu bas, 500hz dengeli net 8k çok ince olarak kabul edebilirsiniz.
125hz olanı +4 +5 db olarak ayarlayabilirsiniz.
250hz olanı +2 +3 db olarak ayarlayabilirsiniz
500hz olanı -1 -2 db bilemediniz -3 e çekin.
1k ve 2k olana hiç dokunmasanız da olur duruma göre -1 db de yapabilirsiniz.
4k 8k 16k olanları -2 -5 db arasında bir değerde ayarlayın.
Tam doğru ayarı ekolayzeri kurcalayarak bulabilirsiniz. Ses herkese göre farklılık gösterir.
Fikir vermesi açısından 125hzi vurgulu bas, 500hz dengeli net 8k çok ince olarak kabul edebilirsiniz.