cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

galaxy activite 2

(Topic created on: 05-15-2020 02:52 AM)
130 Views
Dadaşş
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Activite 2 kullanan arkadaşlar saatten memnunmusunuz birde saatte sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikler neler ? 

7 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben active 2 44mm kullanıyorum aşırı memnunum herşeyi çok iyi herşeyi çok seviom ama en begendigim şeyi ekranı ve tasarımı ekran çiviyi netlikte parlaklık düşük ayarda bile olsa dışarda gayet iyi goruluyo adi gibi çok aktif bi tasarımı var şık ve zarif sevmedigim ise ekg ve düşme algılama hala gelmedi samsung şu güncelleme ile bi aktif etse
Giyilebilir Cihazlar
ben de kullanıyorum.Cizige karşı aşırı dayanıklı.Tansiyon ölçme özelliği de gelicek yaz aylarında.Gayet stabil şarjı günlük kullanımda 2 günü çıkarıcak **bleep** bir saat.Begenmedigim tarafı ise arkadasin dedigi gibi samsungun bu saat üzerinde verdiği sözü hala yerine getirmemesi.Ancak değermi diyorsan değer.Hatta androidin en iyi akıllı saatidir bile diyebiliriz.
Giyilebilir Cihazlar
bleep yazan yerde şık yazdım duzeltme
0 Likes
Dadaşş
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
ya ben yatarken genelde elim sağa sola çarpıyor sizce kırılır mı
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
kırılmaz iciniz rahat olsun bu saatteki cam telefon camına benzemez.Goruldugum en saglam camlardan biri.Okadar duvara sürtmem carpmamda bile ışıkta kılcal çizik bile göstermiyor.
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
kesinlikle çok dayanıklı hiç bi şekilde zarar girmiyo zaten askeri standartlarda sağlamlık söz konusu net bi şekilde en iyi android saat
Dadaşş
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
eywallah ikinize de teşekkür ederim