Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Bu adımları deneyin NOT telefonunuz yanında değilse saatinizi her zaman internete bağlı olması gerekiyor bir wifi ag sına yoksa gelmez ve telefon ise... View Post
Galaxy buds 2 kullanıyorum sağ kulaklıktan giderek artan bi ses patlaması oluyor cızırtı gibi Nasıl düzeltirim? View Post
arkadaşlar selam,saatimde samsung account hesabım acik olmasına rağmen baska cihazlarda arama özelliğini kullanamıyorum nedeni nedir acaba bilen var... View Post
Samsung Galaxy Watch 7 40mm saatte şarj bilgi yerinde, şarj ile ilgili bilgilerin yanlış gösterilmesi. Tema değişikliği yapıldı çözülmedi.... View Post
Arkadaşlar herkese merhaba Bugün saatim kafayı yedi resmen hava sıcak evet ancak klimalı ortamda bile sürekli saat soğutuluyor/soğutma için saat... View Post
biliyorsunuz ki bileği kaldırınca uyandır modunda direkt ekran açılıyor ekranın sürekli kapalı kalıp bileğimi kaldırdığımda ekranın değil de... View Post
Samsung buds fe kullanıyorum ancak memnun değilim. S25 ultra kullanıyorum kulaklık önerir misiniz View Post
Dostlar kararsız kaldım. buds 3 pro kullananlar önerir misiniz? Hali hazırda bu yükseltmeyi yapan oldu mu hiç? Fikirlerinizi merak ettim. View Post
Merhaba herkese, 3 buçuk senedir watch active 2 kullanıyorum ve halen akıcılığını koruyor ve mükemmel öalışıyor ama işletim sistemi tizen olduğu için... View Post
Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 7 ay buds 2 pro kullandıktan sonra ciddi çınlama özellikle anc ve ortam sesi modunda elimi kulaklığa... View Post
User | Likes Count |
---|---|
143 | |
47 | |
44 | |
40 | |
34 |
User | Count |
---|---|
4 | |
2 | |
2 | |