cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 Pro vs Buds 3 Pro

(Topic created on: a month ago)
70 Views
gorkemns
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 7 ay buds 2 pro kullandıktan sonra ciddi çınlama özellikle anc ve ortam sesi modunda elimi kulaklığa yaklaştırınca artan çınlama, ses kalitesinde bozulma ve cızırdama yapmaya başladı. Samsung servisi de kullanıcı hatası diyerek değişim-onarımı reddetti. Bu durum aşırı canımı **bleep** ve Samsunga güvenimi kırdı ama tüketici hakem heyetiyle uğraşmak da istemedim. Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum ama Samsung ekosisteminden çıkmak istemiyorum. Özellikle iki kulaklığı deneyimleyen arkadaşlar buds 2 pro ve 3 pro arasındaki deneyim farklarını yazabilirse çok sevinirim. O paraya buds 3 pro almaya değer mi 2 pro mu alayım yolsa zaten bir kere ağzım yanmış kulaklık konusunda samsungtan uzak dur mu dersiniz. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba gorkemns,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable > Ayarlar > Genel > Sıfırla öğesini seçiniz. Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir.
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba gorkemns,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable > Ayarlar > Genel > Sıfırla öğesini seçiniz. Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir.
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD
0 Likes