cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch5 whatsapp sıkıntısı

(Topic created on: 10-03-2023 12:33 AM)
229 Views
ccangaa
Beginner Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Whatsappı saatime yükledikten sonra bildirim sıkıntısı yaşıyorum. Saatim kapalıyken telefondan whatsapp üzerinden yazıştığım kişilerin mesajları, saatimi açtıktan sonra sanki yeni mesajmış gibi bildirimle geliyor. Whatsapp desteğede yazdım ama derdimi anlatamadım. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba ccangaa,

Whatsapp, saatlerde şuan için bildirim almak ve gelen bildirimlere yanıt vermek için tasarlanmıştır. Güncellemeleri takip edebilir ya da bu konuyu Whatsapp destek bölümüne iletilebilirsiniz.

Ayrıca farklı cihaz kamerasını kullanarak yaşanan hatanın videosunu çekerek, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
F-I-R-A-T
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 serisinde de aynı sorunlar var
Bhkc
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Saat için çıkan whatsapp uygulaması henüz yeni çıkan bir uygulama. Sizin yaşadığınız sorun watch 4-5-6 serilerinin hepsinde var. Zamanla düzelecektir diye tahmin ediyorum.
Aynı sorun bende de vardı. Saatimden whatsapp i kaldırdım mecbur
0 Likes
ccangaa
Beginner Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bende kaldırdım, çünkü normal whatsapp bildirimleri de bazen geç geliyordu
Bhkc
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Zaten bildirimden mesaj alabiliyorsunuz. Uygulamanın mantığı ses atmak ve başka sohbete dokunabilmek bence
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba ccangaa,

Whatsapp, saatlerde şuan için bildirim almak ve gelen bildirimlere yanıt vermek için tasarlanmıştır. Güncellemeleri takip edebilir ya da bu konuyu Whatsapp destek bölümüne iletilebilirsiniz.

Ayrıca farklı cihaz kamerasını kullanarak yaşanan hatanın videosunu çekerek, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes