cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Giyilebilir Cihazlar

Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth  Evde ken sürekli wifi  Ve pil tasaruf kapalı  Saglık uygulamaları ektip            View Post

Saati yaklasik 3 yıldır takiyorum bataryası öldü sarj olmuyor degisimi nerden yapacam internette var ama farkli cesitleri konu ile ilgili bilgisi olan... View Post

Selamlar, hayırlı iftarlar herkese. Döndüm dolaştım ve Watch 6 almaya karar kıldım. Ama renk konusunda kararsız kaldım Krem daha estetik duruyor ama... View Post

Buds 2'nin sol teki sağlam ve yanımda ancak sağ tekini kaybettim.Sadece sağ tekini, orijinal olarak alabileceğim bir yer var mı? View Post

Galaxy Watch 4 classic kullananlar durumlar nasıl kasma donma falan varmı şarj ne kadar gidiyor  View Post

Galaxy telefonuma bağlı galaxy watch 6 nın mikrofonunu video kaydı çekerken harici mikrofon olarak kullanmak mümkün mü?   Bir içerik çekerken telefon... View Post

Bundan yaklaşık 1 sene önce Buds 2 kulaklık aldım. Aldığım günden beri 0 kulaklıkta ortam sesini açıp Galaxy Wear'dan duyma desteği ile sonuna... View Post