cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 6 classic siparişi

(Topic created on: 08-11-2023 02:40 PM)
148 Views
5eRkaN
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Lansmanın ertesi günü 27 temmuzda ön siparişle watch 6 classic modelini aldım. 4 ağustos dağıtımı planlanıyor yazıyordu. Diğer alışveriş siteleri ve pazar yeri satıcıları da dahil olmak şartıyla 4 ağustos günü müşterilerinin ürünlerini teslim ettiler. Adamlar 4 ağustos günü ürün ellerinde fotoğraflı yorumlar yaptılar. Biz samsung shoptan aldık, bugün 10 ağustos kargo bile çıkmadı.. 3 kez aradım bunu dile getirdim hâlâ bişey yok..

3 Comments
omercolak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Bugün beni aradılar ve stoklar yetmemiş. Yeni sipariş geçilmiş. O bekleniyormuş. Yani önce Samsung'a gelecek, sonra Samsung kargolayacak. Bizim daha bekleyeceğimiz günler var sanırım.

Düzenleme;

Ağustos'un 2. haftasında stok gönderileceğine dair söylentiler dolaşıyor. Uluslararası kargo sürecini de hesaba katarsak bizim gecikme 3 haftayı bulur gibi. Siparişi iptal etsek para iadesi süreciyle uğraşacağız. Neyse ki eşimi Samsung'a henüz çekmemiştim. Ben de geri dönerim bu saçmalıkları tekrar yaşamamak için Apple'a.

ugur_tunc
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
:) :) ya şehir dışına çıkacağım kitlendim kaldım... plan program yapamıyorum.. bu hafta izmire gidecektim.. gidemiyorum.. esnekliğim tık vardı.. haftaya bıraktım.. haftaya gelse belki bir nebze.. ama haftaya da gelmezse ben yokken gelirse adreste yokum.. sıkıntı.. adres değiştirmeye çalışsam adresi değiştirip başka yere alasıya bir iki haftaya ben zaten ankaraya dönerim işler iyice karışır zorlaşır.. kargo kaybolur ;) lesin yaparlar.. ee daha bunun eski ürünü gönderme vs işleri var.. iadesi var.. kartı eksi hesaptan ödüyorum mecburen bu ara.. 2.500 alacağım vardı.. hesap kesimi olacak 2.5k için fazladan faiz ödemiş olacağım bir süre.. toplam tutarı 3e bölecektim.. dedim iade ederim belki blok halinde iade olsun bölmedim.. süresi geçti... vs vs... şimdi bu kadar değişkene göre biz iyi kötü herkes kendi özel durumuna göre bir plan yapıyor :) dünyanın sonu değil farkındayım ama insan bi de heves ediyor.. r de sözleşme baştan nasıl kurulduysa riayet edilsin istiyor... şimdi biz takas desteği için 7 günü bir 7 gün geciktirip cihazı göndersek ne olur??? Kesin bizi kampanyadan çıkarırlar şartlara uymdık diye.. ya da kapıda ödeme seçtiysek abi sen cihazı bırak 7 gün sonra gel desek cihazı bize bırakırkar mı?? Beklemeniz yeterli olacaktır desek paranızı almanız için?? Olmazzzz... hiç olmaz hem de. Sözleşmenin taragı olarak kocaman kocaman avukatları tepemize çöker. Ya da zaten ilgili haklardan faydalanamaz ve bu sözleşmenin bir tarafı asla olamayız.. bize gelince öyle, Samsung Türkiyeye ve DRK Aksesuara gelince böyle.. hak değil bu.. çaresizce bekliyoruz. THH'ye gitse.. gitti geldi desek zaten TR şartları da belli herkes bekletin 2 hafta nolcak kafasında.. öyle olmasa bile sonuçlanana kadar 5 ay geçiyor :) yani işin özü insanın bunlar zoruna gidiyor.. yoksa yemişim saatini.. alsınlar münasip kollarına taksınlar!
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba 5eRkaN,

Doğrudan mesaj üzerinden sizden cevap alamadığımız için bize kullanıcı adınız ile birlikte çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes