- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-10-2023
12:21 AM
(Last edited
08-10-2023
03:39 PM
by
Bakırçay
) in
Lansmanın ertesi günü 27 temmuzda ön siparişle watch 6 classic modelini aldım. 4 ağustos dağıtımı planlanıyor yazıyordu. Diğer alışveriş siteleri ve pazar yeri satıcıları da dahil olmak şartıyla 4 ağustos günü müşterilerinin ürünlerini teslim ettiler. Adamlar 4 ağustos günü ürün ellerinde fotoğraflı yorumlar yaptılar. Biz samsung shoptan aldık, bugün 10 ağustos kargo bile çıkmadı.. 3 kez aradım bunu dile getirdim hâlâ bişey yok..
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-10-2023 04:01 PM (Last edited 08-11-2023 10:47 AM ) in
Giyilebilir CihazlarBugün beni aradılar ve stoklar yetmemiş. Yeni sipariş geçilmiş. O bekleniyormuş. Yani önce Samsung'a gelecek, sonra Samsung kargolayacak. Bizim daha bekleyeceğimiz günler var sanırım.
Düzenleme;
Ağustos'un 2. haftasında stok gönderileceğine dair söylentiler dolaşıyor. Uluslararası kargo sürecini de hesaba katarsak bizim gecikme 3 haftayı bulur gibi. Siparişi iptal etsek para iadesi süreciyle uğraşacağız. Neyse ki eşimi Samsung'a henüz çekmemiştim. Ben de geri dönerim bu saçmalıkları tekrar yaşamamak için Apple'a.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-11-2023 02:40 PM in
Giyilebilir Cihazlar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2023 05:33 PM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba 5eRkaN,
Doğrudan mesaj üzerinden sizden cevap alamadığımız için bize kullanıcı adınız ile birlikte çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD