cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 5 pro saat 12/24 ayarı?

(Topic created on: 08-12-2023 09:35 PM)
1940 Views
SkyWalker412
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy watch 5 pro saatin saat ayarı 12/24 nasıl değiştirilideğiştirilir bilen var mı? 24 Saat ayarından nasıl olduysa 12 saat (am/pm) durumuna geçmiş ve nasıl değiştirebilirim bulamadım bir türlü... Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer nitekim sıfırlamaktan kurtarırsınız beni...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba SkyWalker412,

Watch saat ayarları, bağlantı kurduğunuz telefonun saatini kullanır. Telefon ayarlarından saati 24 olarak ayarladıktan sonra, uygulama üzerinden bağlantıyı kesip yeniden bağlayınız. Olumsuz sonuç almanız halinde saati sıfırlayıp tekrar denemenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

7 Comments
SkyWalker412
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Son dırımu bu...20230812_213209_1000020356_1691865135.jpg
Venduss
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Telefon saati nasıl görünüyor? Bağlantılıydı diye hatırlıyorum.
SkyWalker412
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Telefon saati.normal, 24 saat formatında. Telefonda her şey olması gerektiği gibi. Saatin saat ayarını bir türlü bulamadım.
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

dostum saatle  watch  birbirine entegre dir.  telefon saatini yeniden ayarlarla-  ayarlar - genel yönetim - tarih saat - otomatik 24  saat biçimini  kullan açık olsun 

SkyWalker412
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Defaten denedim. Hatta Samsung satış yerindekilerle beraber her yere baktık, yok. Hala aynı...Screenshot_20230813_095422_Settings.jpg
0 Likes
SkyWalker412
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ah o eski ramazanlar, ne güzel her şey basit ve sadeydi...
Teşekkürler...🖖🖖🖖
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba SkyWalker412,

Watch saat ayarları, bağlantı kurduğunuz telefonun saatini kullanır. Telefon ayarlarından saati 24 olarak ayarladıktan sonra, uygulama üzerinden bağlantıyı kesip yeniden bağlayınız. Olumsuz sonuç almanız halinde saati sıfırlayıp tekrar denemenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD