cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 6 Hızlı Şarj Bitmesi

(Topic created on: 09-12-2024 12:29 AM)
238 Views
kayradinaryus
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar 9 aydır Watch 6 Classic kullanıyorum. Son 2 aydır şarjım çok aşırı hızlı bitiyor. Her zamankinden farklı hiçbir ayarım açık değil. Bu saate sadece bildirimleri almak için o kadar para ödemedim. Özelliklerini kullanmak için aldım. O yüzden x özelliklerini kapatın seçeneği bir öneri değil. Akşam eve gelip şarja takıyorum gece uyumadan önce %100 pilde takıyorum koluma sabaha %50 şarjım kalmış.

Güç tasarrufuna aldığımda da hiçbir sensör ve bildirim düzgün gelmiyor, 1 saat sonra bildirim geliyor neredeyse. Bilindik çözümler dışında öneri var mıdır? En sonunda servise gideceğiz gibi vihaz daha 1 yıl dolmadan servis görecek.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba kayradinaryus,

Belirtmiş olduğunuz durum için aşağıdaki çözüm adımlarını uygulayarak denemenizi rica ederiz.

"Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Wearable" uygulamasını seçelim, "Depolama" bölümünden "Önbelleği temizle" ardından "Veriyi sil" işlemi yapalım. Bu işlem ile uygulama ayarları resetlenmiş olacak. 

Ardından "Ayarlar > Telefon Hakkında > Sıfırla > Ağ/Bağlantı Ayarlarını Sıfırla" seçeneği üzerinden ağ ayarlarınızı sıfırlama işlemi yapmanızı rica ederiz.

Menüsel adımları tamamladıktan sonra, tekrar cihazları eşleştirerek kontrol ediniz. 

Durum devam ederse cihazı farklı bir telefonda denemenizi öneririz. Eğer başka bir telefonda denedikten sonra, aynı durum yaşanmaz ise, bu durumu yaşadığınız cep telefonunuzdaki kişisel verilerinizi yedekleyip cihazları sıfırlamanızı öneririz. 

Tüm bu işlemlerin ardından durum hala devam ederse, Galaxy Wearable uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Bunun için, Galaxy Wearable uygulamasına giriş yapın ve sol üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunun. "Bize Ulaşın" bölümünden "Hata Raporu" seçeneğini tıklayın ve açılan menüde hatanın ara sıra mı yoksa her zaman mı gerçekleştiğini işaretleyin, ardından "Tamam"ı seçin. Açılan alana hatayı ve detaylarını yazın, sonra "Gönder"e tıklayarak işlemi tamamlayın. Bu işlemin ardından, Samsung Members ekibi cihazınızın yazılımını kontrol edecek ve size uygulama üzerinden geri dönüş yapacaktır. 

Teşekkürler. 
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
mamipriv26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
galaxy watch 4 clasicte sarji hizli gitmeye başladi eskiden tam 2 gun 10 saat cikarirdi şimdi 1 gun 14 saat dayaniyor ve mart beri gunceleme gelmedi
0 Likes
kayradinaryus
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Keşke benim de 1 gün dayanabilse 🤣
0 Likes
mamipriv26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
sen saati bi sifirla
0 Likes
kayradinaryus
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yani ayda 1 sıfırlamayayım bence 🤣
0 Likes
Okan09
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Muhtemelen servis yolu görünüyor gibi bende yaklaşık 1 senedir kullanıyorum saat 11 gibi çıkardım şarjdan gun boyu bildirim yürüyüş vs şuan şarjım %63. 2 ay içinde facer uygulamasından saat kadrini indirip kullanıyormusun? Neden soruyorum ben buradan kadran indirip kullanmaya başladığımda saatim anormal bir şekilde pil tüketti sonrasinda kaldırdım uygulamayı normale döndü.
0 Likes
kayradinaryus
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Saatimde kendi uygulamaları dışında sadece Sleep uygulaması var. Ekstra spor programları dahi yok içinde. Sistem nasıl geldiyse öyle
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba kayradinaryus,

Belirtmiş olduğunuz durum için aşağıdaki çözüm adımlarını uygulayarak denemenizi rica ederiz.

"Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Wearable" uygulamasını seçelim, "Depolama" bölümünden "Önbelleği temizle" ardından "Veriyi sil" işlemi yapalım. Bu işlem ile uygulama ayarları resetlenmiş olacak. 

Ardından "Ayarlar > Telefon Hakkında > Sıfırla > Ağ/Bağlantı Ayarlarını Sıfırla" seçeneği üzerinden ağ ayarlarınızı sıfırlama işlemi yapmanızı rica ederiz.

Menüsel adımları tamamladıktan sonra, tekrar cihazları eşleştirerek kontrol ediniz. 

Durum devam ederse cihazı farklı bir telefonda denemenizi öneririz. Eğer başka bir telefonda denedikten sonra, aynı durum yaşanmaz ise, bu durumu yaşadığınız cep telefonunuzdaki kişisel verilerinizi yedekleyip cihazları sıfırlamanızı öneririz. 

Tüm bu işlemlerin ardından durum hala devam ederse, Galaxy Wearable uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Bunun için, Galaxy Wearable uygulamasına giriş yapın ve sol üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunun. "Bize Ulaşın" bölümünden "Hata Raporu" seçeneğini tıklayın ve açılan menüde hatanın ara sıra mı yoksa her zaman mı gerçekleştiğini işaretleyin, ardından "Tamam"ı seçin. Açılan alana hatayı ve detaylarını yazın, sonra "Gönder"e tıklayarak işlemi tamamlayın. Bu işlemin ardından, Samsung Members ekibi cihazınızın yazılımını kontrol edecek ve size uygulama üzerinden geri dönüş yapacaktır. 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes