cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Batarya Sorunu

(Topic created on: 06-15-2022 08:20 PM)
1777 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Neden bataryanın hızlı bitmesi sorununa bir çocuk getirilmiyor.  Her şeyi kapatsan güç tasarrufu açık olsa bile 2 gün dayanmıyor.  Bazı rakip markalarda ayni batarya kapasitesi ile 10 gün sunuyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Aykut,

Galaxy Watch 4 cihazınızda yaşamış olduğunuz pil sorununu, “Galaxy  Wearable” (verabıl) uygulaması aracılığıyla sistem kayıt verilerini de ekleyerek, “Hata Raporu” oluşturup bize iletin.

Galaxy Watch cihazında yaşamış olduğunuz durum hakkında hata raporu göndermek için Telefonunuz ile Galaxy Watch cihazınızın eşleştirilmiş olması gerekmektedir. Eşleştirme sağlandıysa Telefonunuzda “Galaxy Wearable” uygulamasına giriş sağlayın.

Sağ üstte yer alan “üç noktaya” dokunun.

Ardından “Bize ulaşın” sekmesine dokunun.

Bu alanda “Sorun bildirin” seçeneğine dokunun.

Yaşamış olduğunuz durumu belirtikten sonra, “Sistem kayıt verilerini gönder” seçeneğini işaretleyerek “GÖNDER” butonuna dokunun.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

14 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Hangi markalar 10 gün sunuyor kardeşim bende classic modeli var 2 gün gidiyor şarjı daha fazla gidemez zaten apple da aynı başka hangi marka var ki
ermanS23Ultra
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Huawei GT3 pro. 7 gün :)
Giyilebilir Cihazlar
O bir akılı saat değil akıllı bileklik huawei saatleri o yüzden normal 7 gün süre vermesi 😊
ermanS23Ultra
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İroni mi yaptınız anlamadım ☺️ tabiki de akıllı saattir watch GT3 pro
Giyilebilir Cihazlar
Yok yapmadım kardeşim watch 4 ün yanında akıllı bileklikdir o akıllı saat değil karşılaştırırsan ne demek istediğimi anlarsın 😊
Aykut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Peki 40mm mi 44 mm benim bilekler çok ince olduğu için 44mm çok büyük duruyor gibi.
Giyilebilir Cihazlar
44 mm çok büyük değil bileklerin ince ise ondan öyle duruyordur 46mm classic büyük yalnız
Aykut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İnce bileğe sahibim. 40mm ile 44mm arasında kaldım. 40mm mi alsam dedim
Giyilebilir Cihazlar
44 mm o kadar büyük değil 40 mm çok küçük ama git yerinde incele öyle al derim