merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Geçen sene Kasımds konu açmışım saatte pusula uygulamasında rakım gözükmüyor hata veriyor diye Samsung zahmet edip 1 yıl 1 ay sonra öne ui watch 6 ile... View Post
Bugün hepsiburada üzerinden buds 3 pro kulaklik aldim. Işığını açmaya çalışırken sol kulaklığın dokunmalari algilamadigini farkettim. Bu problemi... View Post
Galaxy watch ın muhteşem yeni güncellemesi geldi birçok yeni özellikler var hemen indirin View Post
Merhaba iyi aksamlar avmlere girerken x ray den geçerken watch 6 classic saatimi çıkarmayı unutuyorum ve öyle geçiyorum bu x ray benim saatimi... View Post
Dün cihazıma OneUI 6 Watch güncellemesi geldi, ama hiç bir şekilde yeni bir kadran vs. eklenmedi, Watch Ultra'daki kadranlar sözde önceki... View Post
Genel: Buds 3 pro Paranızın karşılığını alın: Buds FE En rahat uyum: Buds 3 NOT: Liste uzmanlar tarafından hazırlanan bir listedir. Liste sizce... View Post
Harika birşey, anlatılmaz yaşanır.... ✨️ View Post
Galaxy Watch 7 Akıllı Saat Pil % Kaç İken Şarja Takılmalı Teşekkürler View Post
Buds 2 siyah bulunurmu 2. El degil View Post