CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-10-2024 12:11 PM (Last edited 10-10-2024 12:12 PM by Turkuaz ) in
Giyilebilir CihazlarHatırlarsanız benim buds 2 kulaklığım ne yapsam dahi bilgisayarıma bağlanmıyordu. Bende dünden beri bilgisayarımı windows 10 sürümünden, windows 11 sürümüne yükseltmek istedim ve windows 11'e geçtikten sonra kulaklığımı bilgisayarıma bağladığımda bu sorun düzelmiş oldu. Herhalde windows 10'da bağlanmama gibi sorunlar çıkıyormuş. Çok şükür sorunu çözdüğüm için şuan çok mutluyum. Artık bilgisayarımda da eskisi gibi kulaklığımı kullanabileceğim. Eğer bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşlar varsa windows 11'e geçerseniz sorun düzeliyor yani bende öyle düzeldi😊
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2024 12:31 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Sevindim kardeşim 😊🙏
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2024 12:34 PM (Last edited 10-10-2024 12:34 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Bende çok sevindim. Bu arada rufus ile usb'e yazdırmama gerek kalmadı çünkü o yöntem beni biraz daha çok uğraştıracaktı. Tpm 2.0 benim pc aslında destekliyormuş. Bios ayarlarına gidip aktif ettim öyle bugün windows 11'i kolaylıkla yükleyebildim 😊 teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2024 12:36 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim kardeşim 😊🙏👍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2024 04:39 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Hayır veriler silinmedi daha doğrusu ben silinmesini istemedim. Ama temiz kurulum ile sıfırdan windows 11'de yükleyebilirdim ama bu daha uzun sürerdi. Bios ayarlarını ellemekte bir sorun olmaz tabi yanlış ayarları kurcalamazsan 😅