cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANC decrease and randomly turning on loud and ear damaging ambient sound.......

(Topic created on: 10-11-2024 06:01 PM)
252 Views
zombiKarga
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Dün Samsung Galaxy Buds 3 aldım, memnundum, bugün ögleden sonra Galaxy Wearable uygulamasını keşfedip gürültü engellemeyi açınca çok daha memnun kalmıştım. Fakat az önce boş bulundum yanlışlıkla kulaklığın güncellemesine onay VERDİM.
Anc performansı yarı yarıya düştü, rastgele ortam sesini açıp kapatıyor ve sırf bu yüzden kulağıma zarar veriyor çünkü kütüphanedeyim ayak sesleri ve masa çekme seslerini o kadar yükseltiyor ki kulağıma büyük rahatsızlık veriyor. Lütfen bu sefer bari mağdur etmeyin, kulaklığı alırken çıkan yazılım olan bir önceki versiyonu lütfen bana özel güncelleme gönderin başkaları yeni sürümü beğense bile. Lütfen. kullanılmış ürün oldu 1 gün kullandım. Ortam sesine ihtiyacım yok lütfen kısma ayarı varsa bile kısmak istemiyorum direkt yazılımın eski versiyonuna güncelleme talep ediyorum.

Gidin Vatanla konuşun o zaman diyen saygısız müşteri hizmetleri desteğini de (az önce görüştük) tasvip etmiyorum.
15 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Bence güzel bir tamirceye götür
0 Likes
zombiKarga
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
ama 1günlük cihaz abi ya 5dakika önce memnun olduğum cihazın samsung 5dakika sonra deneyimimi bozuyor günümü altüst ediyor. Böyle olacağını biliyordum neden güncelledim ki keşke güncellemeseydim, aniden bildirim geld ben de tamam güncelle diye onayladım.

hocam sence iade edebilir miyim? 14 gün online satış sözleşmesinden cayma hakkım yok mu bir de kargoda süründürmesinler? (vatanın bir suçu yok ki burada!) müşteri hizmetleri yapılan güncelleme geri alınamaz cihaza bağlanalım diye tutturdu(uzaktan bağlanıp zevkle telefonumun o kadar yaptığım ayarını sıfırlayacak), sonra da vatanla iletişime geçin dedi ne alaka siz bozdunuz kulaklığı güncelleyerek
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Yanlışlıkla ekran bozuk yazdım özür
0 Likes
zombiKarga
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
peki ne yapabilirim bir yol göster nolur aşırı memnundum aniden hayal kırıklığına uğradım thh açsam kaç ay sonra gelecek zamlanacak herşey
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Üzgünüm belki bir tamirci alır ve yapar
0 Likes
zombiKarga
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
ne tamiri abi sıfır cihaz güncellemeyle bozdular ve yazılımı düşüremeyiz diye diretiyorlar
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
O zaman tek yapa bilcegin şey iade ben profesyonel değilim ama (hiç buds kullanmadım)
zombiKarga
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
❤ ryzen hocam teşekkürler yarın vatanı arayacağım o zaman
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Birşey degil
0 Likes