- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-11-2024
06:44 PM
(Last edited
10-11-2024
06:46 PM
by
Turkuaz
) in
Buds 2 kulaklığım vardı ama dışarıda maalesef kutusuyla beraber düşürdüm kaybettim ya da çalındı. Buds 2 pro almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir şey var. Find ile kulaklığın konumunu kutu kapalıyken de bulabiliyor muyuz? S22 kullanıyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 08:23 PM in
Giyilebilir Cihazlar1. Adım. Wearable uygulamasına girin kulaklığınızı seçip menüde aşağıya bakin. Bunun için kulaklıklarınızın bağlı olması gerekmiyor tabii ki ilk resimdede görebilirsiniz.
2. Kulaklıklarımı bula tıklayın. Sizi otomatik olarak yönlendirecektir. Benim telefonumda samsung find yüjlü olduğundan direk uygulamaya attı ama sizde yoksa web sitesine yönlendirir büyük ihtimalle.
3. Adım. Açılan sayfada kulaklıklarınızın çevresindeki samsung cihazlar tarafından algılanan konumunu göreceksiniz. Eğer konum güncel değilse kulaklığın adının altındaki seçenek ile birkaç kez yenileyin. Eğer kulaklığınızın çevresinde samsung cihaz yoksa maalesef yapılacak birşey yok ama en azından en son görülen konuma giderek yakında ara seçeneği ile etrafı bir tarayabilirsiniz. Eğer kulaklıklar algılanırsa sizi yönlendirecektir zaten yakında uzakta diye. Sol alttaki butonla çaldırmayıda deneyebilirsiniz.
Aşamalarla ilgili görselleri ekledim aşağıya.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 08:09 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 08:11 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 08:14 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 08:32 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Giyilebilir Cihazlar1. Adım. Wearable uygulamasına girin kulaklığınızı seçip menüde aşağıya bakin. Bunun için kulaklıklarınızın bağlı olması gerekmiyor tabii ki ilk resimdede görebilirsiniz.
2. Kulaklıklarımı bula tıklayın. Sizi otomatik olarak yönlendirecektir. Benim telefonumda samsung find yüjlü olduğundan direk uygulamaya attı ama sizde yoksa web sitesine yönlendirir büyük ihtimalle.
3. Adım. Açılan sayfada kulaklıklarınızın çevresindeki samsung cihazlar tarafından algılanan konumunu göreceksiniz. Eğer konum güncel değilse kulaklığın adının altındaki seçenek ile birkaç kez yenileyin. Eğer kulaklığınızın çevresinde samsung cihaz yoksa maalesef yapılacak birşey yok ama en azından en son görülen konuma giderek yakında ara seçeneği ile etrafı bir tarayabilirsiniz. Eğer kulaklıklar algılanırsa sizi yönlendirecektir zaten yakında uzakta diye. Sol alttaki butonla çaldırmayıda deneyebilirsiniz.
Aşamalarla ilgili görselleri ekledim aşağıya.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 08:25 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 08:26 PM in