cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 Pro Find

(Topic created on: 10-11-2024 06:44 PM)
285 Views
erdempn
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 2 kulaklığım vardı ama dışarıda maalesef kutusuyla beraber düşürdüm kaybettim ya da çalındı. Buds 2 pro almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir şey var. Find ile kulaklığın konumunu kutu kapalıyken de bulabiliyor muyuz? S22 kullanıyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Şokella
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aslında çok kompleks değil sizin için birkaç adımlık bir rehber oluşturdum.
1. Adım. Wearable uygulamasına girin kulaklığınızı seçip menüde aşağıya bakin. Bunun için kulaklıklarınızın bağlı olması gerekmiyor tabii ki ilk resimdede görebilirsiniz.
2. Kulaklıklarımı bula tıklayın. Sizi otomatik olarak yönlendirecektir. Benim telefonumda samsung find yüjlü olduğundan direk uygulamaya attı ama sizde yoksa web sitesine yönlendirir büyük ihtimalle.
3. Adım. Açılan sayfada kulaklıklarınızın çevresindeki samsung cihazlar tarafından algılanan konumunu göreceksiniz. Eğer konum güncel değilse kulaklığın adının altındaki seçenek ile birkaç kez yenileyin. Eğer kulaklığınızın çevresinde samsung cihaz yoksa maalesef yapılacak birşey yok ama en azından en son görülen konuma giderek yakında ara seçeneği ile etrafı bir tarayabilirsiniz. Eğer kulaklıklar algılanırsa sizi yönlendirecektir zaten yakında uzakta diye. Sol alttaki butonla çaldırmayıda deneyebilirsiniz.
Aşamalarla ilgili görselleri ekledim aşağıya.1728667357787.jpg1728667357806.jpg1728667357827.jpg1728667357854.jpg

View solution in context

21 Comments
Şokella
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evet bulabiliyorsun
0 Likes
erdempn
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
konuyu detaylı bulabileceğim bir yer var mı youtubeda bütün yabancı ve türkçe incelemelere baktım kutu kapalıyken bulma özelliğini deneyen yok
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Kutu kapalıyken olmuyor (muhtemelen öyle), ama son görüldüğü yeri (en son senin bağlandığın yer veya kulakliklardan biri kutu dışındayken yakındaki başka bir galaxy cihaz tarafından algilanmış ise ) onu görebiliyorsun
0 Likes
Şokella
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Oluyor hocam az önce benimkini denedim.
Giyilebilir Cihazlar
Nasıl bulunuyor
0 Likes
Solution
Şokella
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aslında çok kompleks değil sizin için birkaç adımlık bir rehber oluşturdum.
1. Adım. Wearable uygulamasına girin kulaklığınızı seçip menüde aşağıya bakin. Bunun için kulaklıklarınızın bağlı olması gerekmiyor tabii ki ilk resimdede görebilirsiniz.
2. Kulaklıklarımı bula tıklayın. Sizi otomatik olarak yönlendirecektir. Benim telefonumda samsung find yüjlü olduğundan direk uygulamaya attı ama sizde yoksa web sitesine yönlendirir büyük ihtimalle.
3. Adım. Açılan sayfada kulaklıklarınızın çevresindeki samsung cihazlar tarafından algılanan konumunu göreceksiniz. Eğer konum güncel değilse kulaklığın adının altındaki seçenek ile birkaç kez yenileyin. Eğer kulaklığınızın çevresinde samsung cihaz yoksa maalesef yapılacak birşey yok ama en azından en son görülen konuma giderek yakında ara seçeneği ile etrafı bir tarayabilirsiniz. Eğer kulaklıklar algılanırsa sizi yönlendirecektir zaten yakında uzakta diye. Sol alttaki butonla çaldırmayıda deneyebilirsiniz.
Aşamalarla ilgili görselleri ekledim aşağıya.1728667357787.jpg1728667357806.jpg1728667357827.jpg1728667357854.jpg
erdempn
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
eyvallah hocam rehber için sağolun teşekkür ederim
0 Likes
Şokella
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ne demek sonuçtan haberdan edin mutlaka merak ettim gerçekten çalışacak mı? (Malum belki bi gün banada lazım olur) ayrıca çözümü kabul ederseniz sevinirim.
0 Likes
erdempn
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
buds 2 kutusu kapalıyken konum göstermiyor en son arabada kullanmıştım yolda o görünüyor. onda çalışmadı ilk bunu denemistim zamanında... buds 2 proda umarım yaşamam aldıktan sonra yine test eder yazarım1728667809995.jpg
0 Likes