zombiKarga
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-11-2024
06:01 PM
(Last edited
10-11-2024
06:06 PM
by
Turkuaz
) in
Dün Samsung Galaxy Buds 3 aldım, memnundum, bugün ögleden sonra Galaxy Wearable uygulamasını keşfedip gürültü engellemeyi açınca çok daha memnun kalmıştım. Fakat az önce boş bulundum yanlışlıkla kulaklığın güncellemesine onay VERDİM.
Anc performansı yarı yarıya düştü, rastgele ortam sesini açıp kapatıyor ve sırf bu yüzden kulağıma zarar veriyor çünkü kütüphanedeyim ayak sesleri ve masa çekme seslerini o kadar yükseltiyor ki kulağıma büyük rahatsızlık veriyor. Lütfen bu sefer bari mağdur etmeyin, kulaklığı alırken çıkan yazılım olan bir önceki versiyonu lütfen bana özel güncelleme gönderin başkaları yeni sürümü beğense bile. Lütfen. kullanılmış ürün oldu 1 gün kullandım. Ortam sesine ihtiyacım yok lütfen kısma ayarı varsa bile kısmak istemiyorum direkt yazılımın eski versiyonuna güncelleme talep ediyorum.
Anc performansı yarı yarıya düştü, rastgele ortam sesini açıp kapatıyor ve sırf bu yüzden kulağıma zarar veriyor çünkü kütüphanedeyim ayak sesleri ve masa çekme seslerini o kadar yükseltiyor ki kulağıma büyük rahatsızlık veriyor. Lütfen bu sefer bari mağdur etmeyin, kulaklığı alırken çıkan yazılım olan bir önceki versiyonu lütfen bana özel güncelleme gönderin başkaları yeni sürümü beğense bile. Lütfen. kullanılmış ürün oldu 1 gün kullandım. Ortam sesine ihtiyacım yok lütfen kısma ayarı varsa bile kısmak istemiyorum direkt yazılımın eski versiyonuna güncelleme talep ediyorum.
Gidin Vatanla konuşun o zaman diyen saygısız müşteri hizmetleri desteğini de (az önce görüştük) tasvip etmiyorum.
15 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
RyzenSamsungTab A9
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 07:02 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Eyer çök mennumsan
RyzenSamsungTab A9
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 07:01 PM in
Giyilebilir Cihazlar
1 günlük se 60% veya 70 alırlar bence hatta 100 şansını dene
ÇınarPoyrazCela l
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 07:09 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Resmi bir samsung mağazasına götür 😊
zombiKarga
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 07:10 PM in
Giyilebilir Cihazlar
müsteri hizmetlerindeki o saygısız şahış bizi ilgilendirmez vatanın suçu diyor resmen vatan mı güncelleme yaptı
ÇınarPoyrazCela l
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 07:36 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Başka servise gönderin hakkınız var itiraz edin 3bintlilk kulaklık yazık
zombiKarga
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 07:43 PM in
Giyilebilir Cihazlar
4500₺ vatandan aldım. arayan hanımefendi yapılan güncelleme geri alınamaz diye kural olduğunu söylemişken neden servise veya tamirciye götüreyim

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »