cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung watch ultra bluetooth

(Topic created on: a week ago)
94 Views
cherrybaby
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar

Watch 6 classic beyaz 47 mm kullanıyorum da deri kayışı çok yıprandı, soyuldu.
Watch ultra bluetooth modeline geçmeyi düşünüyorum yorumlarınız nedir? Bu fiyata geçmeye değer mi? Yaklaşık 25K
Bu sene yeni bir ultra modeli gelecek mi bekleyeyim mi?
Çok aktif bir şekilde sporla ilgileniyorum 
8 Comments
GalaxyÖmer
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bendede aynı şekilde kordonun derisi kalkıyordu. Garantiden 2 defa değişti. Götürün değiştirsinler hocam. O kordonları hep **bleep** bem d buckle aldım gönderimdeki o kahverengi mıknatıslı kordon. Sahibindemi kovalayın ucuza düşüyor arada.
0 Likes
CanST
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kordon işlendiği için derisi kalkıyor diyip geri yollamazlar mı deneyelim mi?
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Servisin bana aynen dediği şey şu; kordonlardan 1 defaya mahsus kullanıcılarımızın memnuniyeti için değişim sağlıyoruz. Ben 2 defa değiştirttim 3. Defa gittiğimde red verdiler d buckle kordon aldım
GalaxyÖmer
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kordon için bence watch ultraya geçmek çok absürt. Saatiniz biraz eskisin öyle geçin derim şahsen ben 1 sene daha kullanıp seneye yaza yeni çıkacak olan modelleri alıcağım
0 Likes
cherrybaby
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ya hocam maksat bahane olsun 😂. Ultra tasarımını çok beğeniyorum diye geçecektim fakat 6 classic ile özellik olarak hiçbir **bleep** yok ekstra bir şeyi yok
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evet zaten **bleep** olmadığı için absürt dedim hocam yoksa bende cihazı çok sevdim yalan yok 😃 ama eldekide güzel model kordonu garantiden değiştirtip devam edilebilir veya d buckle alırsınız. 1 2 sene kullanır aradaki **bleep** açılınca güzel bi ultra alırsınız
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ultra 2 çıkacak. Bataryada 1 2 gün daha elde ederse yüksek kullanımda bu büyük bir **bleep** olur.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kasa büyük sadece,ama güzel görüntüsü var.
0 Likes