cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Öneri

(Topic created on: 10-17-2024 05:01 PM)
242 Views
Canunveren
Beginner Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy fit 3 cihazı galaxy watch katagorisi gibi rutin desteklemiyor.

Samsung s23 ultra cihazı ile, Fit 3 cihazım Bluetooth ile bağlandığında telefonu sessize alacak bir rutin ayarladım fakat maalesef fit 3 herhangi bir rutini tetiklemiyor. 

Rutin ayarlama çok kıymetli bir özellik. Bu özelliğin Galaxy watch larda olduğu gibi fit 3 e de gelmesini isterim 
13 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fit serisi bileklik kategorisi dahilinde olduğu için bazı özelliklerden eksik kalır. O yüzden daha detaylı özellikler için watch almak daha mantıklı. Rutin özelliğini fit serisine getireceklerini zannetmiyorum.
Canunveren
Beginner Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yazılım ve donanım olarak destekliyor Caner. Bizlerin güzel önerileri ile eklenebilir. Fit 3 bileklik kategorisinde olsa da yazılım ve donanım olarak çok da eksik değil saygılar
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tabii ki haklısınız ama sonuçta samsung bu bazen donanım desteklese bile özelliği vermeyebiliyor. Örneğin isteselerdi s24'te olduğu gibi s23 serisinede tam ekran aod özelliğini getirebilirlerdi ama ekran desteklemiyor falan diye geçiştirip getirmediler. Halbuki s21,s22'ye bile rom atılınca tam ekran aod özelliği çalışabiliyor. Sizede saygılar.
Giyilebilir Cihazlar
A51e S24 Aod özelliğini getirmiştim rom ile
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Zaten rom ile çoğu özelliği getirebiliyoruz. S4'tü herhalde rom atıp android 14 çalıştırmışlardı. Ama performans konusunda eksisi oluyor tabii sisteme fazla yük biniyor.
Giyilebilir Cihazlar
Note 3üme 13 attim pil ve kamera konusu dışında iyi 😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzelmiş, pil'i anlarım ama kameraya ne olmuş ki 😊
Giyilebilir Cihazlar
Kamerası İlk zamanlarda (2013,2014'te iyiydi) sonra gelen güncellemeler ile ve yılların eskiltmesi kamerayı kötü yaptı güzel çekmiyor 😊 Bu arada iyi geceler dostum 😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gece olmadı ama sanada iyi akşamlar dostum 😊