cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Başka cihazlarda uzaktan arama - Samsung Galaxy Watch Ultra

(Topic created on: 08-15-2024 03:01 PM)
231 Views
iceice
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Daha önce Watch 5 Pro kullanıyordum. Şimdi Watch Ultra'ya geçtim ve saatte LTE kullanmıyorum.

Yani telefonumun yakınında olmasam ve bluetooth bağlı olmasa bile telefonumun mobil şebekesini kullanarak saatimde arama yapmamı sağlayan "diğer cihazlarda arama" özelliğini kullanabilmek istiyorum.

Bu, Watch 5 Pro'da (ve bildiğim kadarıyla diğer Samsung saatlerinde) mümkündü, şimdi Ultra'da bu mümkün değil. Belki de kendi LTE modülü olduğu içindir. Ancak saatimde mobil planım olmadığı için arama yapamıyorum.

Bu özellik gözden mi kaçtı? Unutuldu mu yoksa bilerek mi terk edildi?

Teşekkürler.

5 Comments
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Uzak bağlantıyı diyorsunuz herhalde?

Wifi ile arama özelliği lte var diye eklenmemiştir diye düsünüyorum.

Turkcell desteği var sadece türkiyede akıllı saatler için lte hizmet + esim ile arama paketi alabilirsiniz
0 Likes
iceice
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Vodafone calisaniyim. Tcell benim icin bir opsiyon degil. Diger taraftan, zaten ayri bir mobil plan kullanmak istemiyorum. Eski saatimde oldugu gibi telefonumdaki mobil hatti kullanabilmek isterim. Olan seyleri neden iptal ederler ki
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Apple watchdada durum aynı büyük ihtimal lte ile alakalı diğer WiFi üzerinden tele bağlanıyor ama lte olunca kaldırıyorlar sanırım.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Amerikan membersa baktım ve maalesef lte modellerinde olmuyormuş 1723727946992_1723727946980_0.jpg
0 Likes
iceice
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Samsung .... $#!@!$$

0 Likes