cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung watch 4 44mm

(Topic created on: 04-11-2023 10:54 PM)
243 Views
yusuff44
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar 6 ay önce samsung'un watch 4 44mm saatini almıştım bugün bir şey dikkatimi çekti araba kullanırken koşu antrenmanı diyordu bu normal mi arkadaşlar kullananlar beni aydınlatabilir mi ya da bilgisi olan.

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba yusuff44,

Kol, hızlı hareket ettiği zaman koşu olarak algılayabiliyor. İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
F-I-R-A-T
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Normal değil
Kalp atış sensörü ve gps izini açık mı?
yusuff44
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hepsi açık bisiklet kullanırken aktifleşsin diye açmıştım fakat bisiklet yerine arabada açılıyor
F-I-R-A-T
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bir kaç kere bisiklete bindiğinizde Manuel başlatın, sonrakilerde cihaz bu antrenmanı öğrenebilir
yusuff44
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch active 2 kullanıyordum kendisini otomatik başlatıyordu samsung cihazlarda gittikçe gerilediğimizi hissediyorum
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba yusuff44,

Kol, hızlı hareket ettiği zaman koşu olarak algılayabiliyor. İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes