cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Watch 6 için ekran koruması

(Topic created on: 3 weeks ago)
136 Views
Tony_Stark_
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Galaxy Watch 6 44mm saatim için ekran koruyucu öneriniz var mı? Ekranı ne kadar safir kristal camdan üretilse de içimde çizilme korkusu var. Media Markt gibi mağazalarda falan satılıyor mudur? Ya da internetten mi alınıyor sadece?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Safir Kristal Camlar, Elmas Derecesinde Cizilmektedir. 😊
Aslında Cizikten yana Endişeye pek gerek yok ama Yinede Öylesine takmak içimizi rahatlatıyor.

6 Classic'de de Ekran Koruyucu Kullanıyorum, Önerim Nano Tarzında İnce olması yeterlidir.

View solution in context

8 Comments
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Safir Kristal Camlar, Elmas Derecesinde Cizilmektedir. 😊
Aslında Cizikten yana Endişeye pek gerek yok ama Yinede Öylesine takmak içimizi rahatlatıyor.

6 Classic'de de Ekran Koruyucu Kullanıyorum, Önerim Nano Tarzında İnce olması yeterlidir.
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
6 classic ekranı en sağlam yeri korunacaksa bi yere kesinlikle vücut derim. Kasası cok sağlam değil
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aynen Bencede, Öyle eşantiyon Olarak Taktik ya. 😅 360 Case Kullanıyorum zaten. Şu sıralar sade kıfliszi kullanıyorum bir sorun olmadı ama, Paslanmza Çelik dayanıksız sayılmaz.
Tony_Stark_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Peki internetten mi satın aldınız?
Tony_Stark_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tamam teşekkür ederim. İyi akşamlar.
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek. 😊 iyi Akşamlar.
Giyilebilir Cihazlar
Spigen ve engo hariç diğerleri güzel engo jelatin gibi ince kenarlarda boşluk kalıyor spigende en ufak bi köşe darbede kırılıyo