cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung fit 2

(Topic created on: 04-11-2021 10:57 PM)
176 Views
xcxlxr
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung galaxy fit 2 öneriyor musunuz? Akıllı bilek al istiyorum ama diğer markaların da bir sürü modeli var. Onca ürün arasında hangisi daha iyi bilemedim. 😅

3 Comments
PriceTR
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Öneririm fiyatına göre uygun. 205 tl civarında internette bulunabiliyor şuan. Biraz daha fiyatı yükseltirseniz mi band 5 var 230-240 tl arası fiyatı. Arayüz akıcılığı, spor çeşitliliği sayısı, otomatik spor algılama moduyla fit 2 öndeyken mi band 5 pai puanlandırma sistemi(gün içinde yaptığınız spor ve uyku takibi, aktiflik durumunuzu bir araya getirerek sağlık puanı oluşturan yazılım), arayüz çeşitliliği(samsung fit 2 tarafında genelde arayüzde sadece saatin yazı tipi rengi değişebiliyorken mi band 5 te tamamen arayüz değişebiliyor, kar temalı yaz temalı vs arayüzleri mi band 5 te uygulayabiliyorsunuz), pil süresi fit 2 ye göre 1 2 gün daha fazla 9-10 gün civarlarında. 270-350 tl arasında amazfit band 5 ve mi band 6(henüz türkiyeye gelmedi) var. Neredeyse aynı özelliklere sahip olan bu bilekliklerin pil ömrü daha fazla ve spo2 sensörü yani kandaki oksijeni ölçen sensör bulunmakta. Samsung fit 2 ve mi band 5 te bu özellik yok. Ben cihazım samsung olduğu için fit 2 aldım memnunum herhangi bir sıkıntısı yok fakat arayüzler keşke daha canlı olsaydı.
xcxlxr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
O zaman samsung telefonum olduğu için fit 2 alsam memnun kalırım. Teşekkür ederim
PriceTR
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim kardeşim iyi geceler.
0 Likes