cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bu konuya da açıklık getirelim

(Topic created on: 02-19-2025 09:09 PM)
205 Views
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

image

Köşeli tasarımı elmadan önce Samsung yapmıştı zaten. Şu anki Samsung Watch Ultra ve Fit 3'ün elmanın tasarımından çaldığını söyleyenler var, bunu da bu şekilde bilin istedim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ForGalaxyUser
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bunu birinin elmaciların gözüne sokması gerekiyordu

View solution in context

Solution
s24fe
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Saat konusunda Samsung taa 90'ların sonunda bile WristPhone akıllı saat yapmıştı😂

Kulaklık konusunda da Gear IconX;Airpods'tan aylar önce çıkmıştı😂

Elma ve inovasyon? Güldürmeyin😂

Şu Elma 16E cihazının rezaleti hakkında post gelir mi hocam hic uğraşasım yok tek kameralı 60hz 48 bin tl elma savunucuları ile uğraşmak...

View solution in context

14 Comments
Solution
ForGalaxyUser
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bunu birinin elmaciların gözüne sokması gerekiyordu
Solution
s24fe
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Saat konusunda Samsung taa 90'ların sonunda bile WristPhone akıllı saat yapmıştı😂

Kulaklık konusunda da Gear IconX;Airpods'tan aylar önce çıkmıştı😂

Elma ve inovasyon? Güldürmeyin😂

Şu Elma 16E cihazının rezaleti hakkında post gelir mi hocam hic uğraşasım yok tek kameralı 60hz 48 bin tl elma savunucuları ile uğraşmak...
Giyilebilir Cihazlar
😂 ForGalaxyUser ın deyişiyle çürük elma ve savunma / slogan sevdalısı birliği ile uğraşmamak için gönderi oluşturmadım duruma göre yaparım
s24fe
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
😊Haklısınız
D_n_z
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
37 bin civarında gelse birşey demezdim ama 48k ne allah aşkına 3 dsha koysan s25 var
s24fe
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Aynen öyle.37 bile çok donanımsız cihaza.A18 koyuyor ama cihaz 60HZ ve tek kameralı.S24FE'm ile dinlene dinlene tokatlarız.
Giyilebilir Cihazlar
Ne yani one ui 7 yayinlanmayinca Apple açıklarını mi araştırılıyor 😂😂
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Hayır. Bazı kişiler Samsung tasarımlarını elmadan çaldığını kopyaladığını söylüyordu bende durumu bu şekilde açıkladım.
Giyilebilir Cihazlar
Ona bakarsan ilk akıllı saati hamilton pulsar 1972 de çıkardı akıllı saatlerin öncüsü olarak kabul edilir
0 Likes