cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tercih watch 6 Fit 3

(Topic created on: yesterday)
44 Views
feyzullahdmn
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Öncelikle merhabalar bir sorum olacak.

Samsung Galaxy Fit 3 alinir mi alan kişiler konuya yorum yapabilir mi bende almayı düşünüyorum ama bi aklımda watch 6 da sizce hangisi iyi seçim olur 
5 Comments
gülaç
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 almanı tavsiye ederim sensörleri daha iyi ve 4 sene günceleme alacak diye biliyorum fit 3 5 gün pil ömrü sunuyor bencede var watch6 da 2.5 gün pil sunuyor ama android olduğu için herkesi yapapabilitsin
GrandUser
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bence fiyat performans düşünürsek fit3. Lükse kayarsak watch6. Bende 47mm classic versiyonu var. Uyurken kalınlığı ve büyüklüğü rahatsız ediyor fit3 te böyle bi durum olacağını sanmam. Sensörleri ile ilgili yorumum tamamen kişisel ama derdi spor/sensör olan adamın samsungla bi işi yok bence. Babalar gibi fiyatıyla sensör işinde garminler açık ara öndeler.
0 Likes
feyzullahdmn
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
40mm watch 6 yorumlarıni iyi diyorlar ama kac yıl destek veriyor yazılım konusunda
0 Likes
GrandUser
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hiç bilmiyorum onu. Ama kullanım ile ilgili bir sorun varsa yardımcı olurum 1.5 senedir her gün kullanıyorum.
s24fe
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Fit3'ü lansmanından beri kullandıydım,şimdi 40mm w6 kullanıyorum

Eğer bir giyilebilir cihazda sadece bana bildirim görmek,saat görmek,uyku,nabız,adım,kandaki oksijen seviyesi yeterli ve hafif olsun diyorsanız direkt Fit3.

Ama ben saat görünümü istiyorum,her türlü özellik olsun,İnternete gireyim,uygulama yükleyeyim,Enerji Skoru,EKG,Tansiyon,Horlama takibi benim için önemli diyorsanız watch6.

Fit3'ün şarjı 7 gün gidiyordu Watch 6 ile birlikte 1,5 günde bir prizdeyiz.

Fit3'ten Watch6'ya geçince çağ felan atlamadım,sadece artık telefon konuşması yapabildiğim ve saat formunda olan bir giyilebilir cihazım oldu.

Sensör ölçümlerinin doğruluğu ve kalitesi ikisinde de benzer,Tabikide Watch6'da EKG,Kendinden horlama takibi,Enerji Skoru gibi üstün özellikler de var.