cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Watch 6 ısınma sorunu

(Topic created on: 09-15-2024 02:33 PM)
156 Views
Tony_Stark_
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung Galaxy Watch 6 44mm saatim şarj olurken fazla ısınıyor. Telefonumun adaptörü ile şarj etmiyorum çünkü 25W fazla gelir diye düşünüyorum o yüzden telefonuma veya powerbank'e saatin şarj aletini bağlayıp şarj ediyorum ama yine fazla ısınıyor saat. 2 gün önce saat şarj olurken ekrandaki kalan şarj süresi yazısı kırmızı olmuştu. Isındığı için mi bilmiyorum. Bunu çözebilmenin bir yolu var mı? Yoksa Samsung servisi ile mi konuşayım?

9 Comments
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şarj olurken cihazların ısınması çok normal diye biliyorum fakat el yakacak düzeyde öyle çok fazla mı ısınıyor kasıp kavuracak kadar ? Eğer öyleyse sıkıntı yoksa normalde aşırı normal ısınma
0 Likes
Tony_Stark_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şu anda şarja takılı o kadar ısınma yok ama bazen o kadar çok ısınıyorki sanki 40+ derecelerde gibi hissediyorum. Şu anda Samsung destekle konuşmaya çalışıyorum.
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anlıyorum, destekle konuşmanız sizin içinde çok iyi olacaktır.
Tony_Stark_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Böyle bir cevap geldi ama hiç inandırıcı gelmedi bana. Hiçbir cihazı kablosuz şarj ile şarj olurken ısındığını görmedim. Cihaz bozulursa kullanıcı hatası diyeceklerinden de kesin eminim.1726400215000.jpg
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Adamın dediği şeye katılıyorum da yani şarj olurken ısınmanın da belli bir aralığı var yani banada pek inandırıcı gelmedi adam sanırsam uyku mahrumuyken yazdı gşwlgwştleljl şahsen problem olduğunu düşünüyorum. Yeni güncellemeyle mi bu kadar ısınmaya başladı ?
Tony_Stark_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hiç güncelleme gelmedi ki. Daha 1 aylık cihaz. Şu anda şarjda ve gram ısınma yok. Oda sıcaklığından mı kaynaklı desem oda sıcak değil. Biraz daha bekleyip ona göre bir daha desteğe başvuracağım ya da şu soğutma sistemli kablosuz şarj standı alacağım başka çözümü yok gibi.
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aynen
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bende watch7 var şarj olurken o da ısınıyor normaldir fazla takmayın bence
yns21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Isınmasında bir anormallik yok. Daha ılık veya soğuk, güneşin vuramayacağı bir yerde şarj etmenizi tavsiye ederim.