cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Watch 4 ve Buds 2 Pro Problemi

(Topic created on: 06-19-2023 10:50 AM)
167 Views
cenkcirak
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Buds 2 pro yu Galaxy Watch 4 ile eşleştirdiğim de, saatten çağrı cevaplama yapma da ya da saat üzerinden arama yapmaya kalktığım da ses kulaklıktan değil direk saatin hoparlöründen geliyor. Arama sırasında ki seçenekler de bununla alakalı bir seçenek bulamıyorum. Bağlantılarda Buds 2 pro ayarların da arama, ses ve oto geçiş seçenekleri açık durumda. Kullandığım telefon Galaksi Z Flip 3. Herkese saygılar dilerim.

6 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ayarlar Bağlı cihazlar kulakliklara otomatik geç açık mı
cenkcirak
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar

Evet hepsi açık. Başka cihazlarda arama ve mesajlaşma seçeneğinde de saat ayarlı 

Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Medya çıkışına bakın bildirim panelinden.
ZHNKRDG
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Her ne kadar Samsung Watch 4'ün tüm Bluetooth kulaklıklar ile uyumlu olduğunu beyan etse de telefon görüşmesi yapılamıyor. En azından ben yapamadım, bunun için saatimi 2 defa servise gönderdim ama çözüm bulunamadı. Mantıklı bir açıklamada yapılmadı.
cenkcirak
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar

Aynen dediğiniz gibi nette yaptığım bazı araştırmalarda da herkes saatin telefon görüşmelerini direk kendi üzerinden başlatıp kulaklıklara aktaramadığından bahsetmiş. Ne yapılacaksa telefon üstünden başlatılıp, saat sadece kumanda görevi görecek gibi duruyor.

Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba cenkcirak,

Yanıtlamayı saatten yaparsanız ses, saate verilir. Kulaklıktan aramayı yanıtlarsanız sesi kulaklığa verir.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes