- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-22-2021
11:42 PM
(Last edited
07-22-2021
11:50 PM
by
Gediz
) in
Merhaba, Pazar günü Galaxy Watch 3 aldım, ve Sesli giriş ile Sesli komut için Türkçe desteğinin olmadığını öğrenince büyük hayal kırıklığına uğradım. Mağazada da kimse bu bilgiyi bana vermedi. Satışa geldiği zaman bu bilginin verilmesi gerekirdi. Telefonlarda Google Asistan I kullanarak bu sorunu çözebiliyoruz ama Watch da o da yok. Ne zaman Türkçe dil desteğin geleceğini söyler misiniz? Açıkçası gelmeyecekse iade süresi dolmadan saati iade etmek istiyorum çünkü bu sorun saati işlevsiz kılıyor, akıllı saatimin olmasının bir anlamı yok. Lütfen Bixby için de Türkçe desteğinin olması için bir çalışma yapın. Türkiye de üretime başlayacak bir firma için Türkçe desteği olmaması çok büyük ayıp bence. Teşekkürler.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-23-2021 02:23 AM in
Giyilebilir CihazlarSanırım Bixby'e ne zaman Türkçe getirirlerse o zaman gelir diye düşünüyorum.Turkiye mi talepte bulunmuyor?yoksa Samsung mu Türkiye'yi umursamıyor anlamadım.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-23-2021 05:02 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba nureris,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD