cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy fit 2 kullananlar yardım

(Topic created on: 07-20-2021 11:40 AM)
324 Views
Auross
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy fit 2 ürününü aldıktan sonra ekranın kalkık olduğunu fark ettim. İnternette biraz araştırdım ve bu sorunu yaşayan başka kişilerin de olduğunu gördüm. Ürünü garantiye yollasam garantiye dahil edilir mi? Galaxy fit 2 ürününü kullanıyorsanız büyük ihtimalle bu sorun sizde de vardır. Aranızda garantiye yollayan oldu mu? Nasıl bir sonuç aldınız?

12 Comments
EminTuğra44
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bende böyle bir sorun yok.
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yan taraflardan baktığınızda belli olmuyor mu? Ekran diğer siyah parçadan bir tık daha önde duruyor
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Selamın aleyküm

Garantiye dahil edilmesi lazım
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kesin bir cevap alabilirsem göndermeyi düşünüyorum
Giyilebilir Cihazlar
Kullanmadım bilmiyorum ne desem yalan olur
melisaa06
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bendede var di güneşte direk kalkti komple söktüm hızlı yapıştırıcı yapistirdim şu testi yaptım yaklaşık 5 6 saat kovaya attım şu flan almadi gayet iyi oldu amagaranti dışı kaldı garanti versem suçu bana atarlardi kesin
0 Likes
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Sökmeden önce garantiye göndermeyi denediniz mi?
0 Likes
melisaa06
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Kral vatan bilgisayar dan aldiydim bama dedi kullanici hatasi der diye kafam atti direk zaten geldim kendim söktüm hızlı yapıştırıcı çok dikkatli şekilde sürdüm baya ince ışçilik gerekiyor içine vs girmesin ekran leke yapmasin diye 2 3 saat bekledim ekrana lastik takıp taş gibi oldu şu testi yaptım kral almadi 1 aydır sorun yok denize giricem bide bakalım nolcak bende garanti kullanıcı hatası der ugrasmak istemiyorlar
0 Likes
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bende çok aşırı yukarıda değil böyle kullanmamda bir sorun olacağını sanmıyorum daha fazla ilerlerse sorun garantiyi denerim. Teşekkür ederim yardımın için. İyi bayramlar.
0 Likes