cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Buds 3 Pro Sorunları

(Topic created on: 3 weeks ago)
170 Views
Ozan6676
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba bundan 3 ay önce Samsung buds 3 pro aldım cihaz 2. Ayda arızalandı servise gönderdim değişim talebi verdi gelen ürünün sol kulaklık birleşim çizgisinde fabrika çıkışlı hata var boşluk gibi servise gönderdim bu sefer değişime red vermiş anlamıyorum 7 bin tl para verip ben bu ürünü bu şekilde kullanmak zorundamıyım ürün bildiğiniz defolu kozmetik açıdanda güzel göstermiyor fotoğraflarını ekliyorum bakın görün bu kulaklık 3 ayda beni Samsungdan soğuttu

image

image

image

7 Comments
Motun
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bir sorun yaşamazsınız kozmetik olarak evet güzel görünmüyor
Ozan6676
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tabi ki güzel görünmüyor sıfır gidip mağazadan yamalı tişört alıp kim giyer aynı hesap bu da
Giyilebilir Cihazlar
Değişime red vermişler ise doğru thh ye kabul edilemez bir hata bu . Hakkınızı arayın
0 Likes
Ozan6676
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Öyle yapacağım bu kez ürün değişimi değil ücret iadesi talep edeceğim Samsung benim için kulaklıkta sınıfta kaldı
0 Likes
61Hakann
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bende buds2 pro kullanıyorum ilk olarak mikrofon arızası için yollamıştım sorun yok diyip geri yolladılar sonra sağ kulaklık kısa devre yaptı servise yolladım değişim belgesi yolladılar gidip bayiden yenisini aldım bu seferde silikonlar deforme olmaya başladı servise yolladım şikayet talebimde özellikle silikon değişimi istememe rağmen ses arızası olduğunu tespit edip kulaklıkları değiştirmişler ama slikon göndermemişler şuanda kulaklığı kullanamıyorum hevesle almıştım ama sonuç hüsran oldu
0 Likes
Ozan6676
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben bunu anladım Samsung Bluetooth kulaklık işini yapamıyor o yüzden değişim ile falan hiç uğraşmıyacağım direkt tüketici hakem heyetine ücret iadesi ile başvuracağım
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Ozan6676,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes