cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Buds 3 Pro Rezaleti

(Topic created on: 03-14-2025 11:57 PM)
355 Views
Ozan6676
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

11.10.2024 tarihinde bir hata yapıp Samsung Buds 3 pro aldım cihaz kusurlu çıktı ve tam 3 kez değişim yapıldı son gelen 4. Cihazda kusurlu çıktı artık yeter deyip ücret iadesi talep ettim fakat servis herhangi bir sorun yok diyerek geri gönderdi ürüne ait sorunları video kaydına alıp servise gönderdim tekrar yine sorun yok dediler cihazın sol kulaklık çoğu zaman kutuya bırakıldığında şarj almıyor adamlar sorun yok diyor bende tüketici hakem heyetine şikayette bulundum biliyorum haklıyım ve kazanacağım fakat Samsung bu politika ile müşteri kaybetmekten başka birşey yapmaz bu kulaklık kronik sorunlu ve Samsung bunu bildiği halde müşterilerini mağdur ediyor kimsede yardımcı olmuyor bu ürünü alacak olan arkadaşlar bence iyi düşünsün 5 ay oldu cihazı alalı toplasan 1 hafta kullanmadım hep serviste geçiyor zaman

20 Comments
moonlightmoon
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sizin şanssızlığınıza denk gelmiş galiba ama 4.kez kusurlu çıkması da tuhaf bi durum,bend kullanıom gayet güzel ben memnunum.
DarkDays
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende de var şükür sıkıntı yokda kusurlu evet benim ki bazen saniyelik sesi kesiyor aktif gürültü çok kötü konuşurken karşı ses duya bilmek icin işlevini yapıyor ama geri aynı konuma gecemiyor sesi kısık şekilde calmaya devam ediyor 7 8 bin etmez ben mecbur aldım tlfn samsung die yoksa huawei şaşmam
hazarddwoy
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende sorun çıkmadı aga bende aldım.
moonlightmoon
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bend de hiçbir sorunu yok gayet güzel herşeyi yerli yerinde çalışıo..
cybercider
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Servis sizin yazdığınız mailleri vs okumaz. Siz samsung çözüm merkezi üzerinden devam edin.
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Okuyo hocam hatta onlarda cvp yazdı attığınız video izlenicek diye
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Büyük talihsizlik olmuş 6 ay içinde hatalı çıkarsa direkt iade alabilirsiniz. Thh ile hakkınızı arayın.
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Öyle yaptım zaten ücret iademi alırım inşallah
MeHmEt99
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Üst üste de böyle bir durum olması büyük talihsizlik şarj orijinal adaptörü ile mi yapıyorsunuz,