cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sahte Galaxy Buds kulaklık nasıl anlaşılır

(Topic created on: 12-31-2021 10:36 AM)
15500 Views
ongbey
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar

Benim sorum şu olacak;
Piyasadan satın aldığımız bir Samsung Buds kulaklığın sahte olup olmadığını anlamak çok mümkün olmuyor.
Ürün geldiğinde eğer Samsung Wearable uygulaması tarafından tanınıyor ise ve ayarlanabiliyor ise sahte değildir diyebilir miyiz?

Bu konuda Samsung yetkilisi arkadaşlardan da yardım bekliyorum.
Teşekkürler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

İthalatçı firma bilgisini kontrol et Samsung Türkiye garantili bilgisine ulaşamıyorsan da servis merkezlerinde kontrol ettirebilirsin.

View solution in context

0 Likes
7 Comments
YasinS10Lite
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Kutunun arkasındaki seri numaradan anlayabilirsin veya sahte kulaklıklar wear uygulamasında görünmez
Giyilebilir Cihazlar
Dogrudur wearableye baglaniyorsa sahte olma ihtimali cok dusuk egerki wearableye baglanmiyorsa yuzde yuz sahtedie
Giyilebilir Cihazlar
Sahte olmasından çok korkuyorsan her yerde almayacaksın o zaman
Gidip qamsung mağazalarından ,vatan bilgisayardan yada media markt ta al böylece kafanda soru işareti de kalmaz
0 Likes
ongbey
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bu soru teknik bir soru, sizin söylediğiniz farklı bir konu. Bu teknik konuda cevabınız varsa dinlerim ama akıl verme tarzında tavrınız hoş değil ve bu sorunun da cevabı değil.
ongbey
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hepsiburada'dan Galaxy Buds Pro aldım . Satıcı emiatekk diye bir satıcıydi . Neyse kulaklık geldi baktım kutu açılmış . Koruma bantları yok . Deidm neyse . Kulaklığı açtım werable uygulamasına girdim Bluetooth da arama yaparken buds Pro isimli kulaklık görünüyor Bluetooth ayarlarından kulaklığa bağlanıyor ama Galaxy werable uygulamasında kulaklık eklememiyor . Yani galaxy werable uygulamasına bağlanmıyorsa %100 sahtedir . Bende hemen Hepsiburadayi arayıp satıcıyı şikayet ettim ve kulaklık sahte dedim . İade ettim paramı geri aldım . Sonra gidip vatandan elden aldım kulaklığı . Daha kulaklığın kutusunu açmadan Bluetooth u açınca weareble uygulaması buds Pro kulaklık bulundu baglanilsin mi dedi bağlandi .
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

İthalatçı firma bilgisini kontrol et Samsung Türkiye garantili bilgisine ulaşamıyorsan da servis merkezlerinde kontrol ettirebilirsin.

0 Likes