cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kulaklığımı bul

(Topic created on: 04-05-2024 12:13 AM)
1951 Views
eylulk
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar, galaxy wearable uygulamasında galaxy buds 2 kulaklıklarımda, telefonu bağlamadan kulaklığımı bul özelliğini kullanamıyorum. Sadece bluetooth bağlantısında bulma işlemini gerçekleştiriyor. Kulaklığımı kaybedersem nasıl bulacağım? Bilgisi olan var mı? Telefonum Note 10 Lite

image

9 Comments
Giyilebilir Cihazlar
SmartThings uygulamasını kullanarak konum bulma özelliğinden de yararlanabilirsiniz, sadece sağ ve sol kulaklık için, ama sadece Bluetooth bağlantısı ile buluyor. Yani kulaklığı kaybettiğinizde telefonunuza bağlı değilse geçmiş olsun :)1712265371919.jpg1712265371974.jpg
eylulk
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşimde de aynı kulaklık var, onun telefonu S21 fe. O bluetooth bağlantısı olmadan da şehir dışından bile kulaklıklarına bulabiliyor wearable uygulamasından. Bende neden olmuyor ilginç
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşiniz büyük ihtimalle kulaklığın son konumuna bakarak bulmuştur, başka türlü bulma imkanı yok. Telefonla alakalı birşey değil ben S22 Ultra kullanıyorum, herkes için özellikler aynı.
eylulk
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Peki o zaman teşekkür ederim umarım kaybetmem 🙏
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef bulma şansınız Yok. Sadece haritada son bağlı olduğu yeri gösteriyor.
CoderA
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef Eylül hanım
0 Likes
keremxsxw
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bir yolu yok
0 Likes
eylulk
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Diğer bahsettiğim de bu, burda kulaklıklarımı bul butonu, bağlantı olmadan da aktifIMG-20240405-WA0012_1000074582_1712302370.jpg
0 Likes