merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Samsunga kulaklıklarım temizlemesi için verebilir miyim Apple da bu servis vardi samsungda da var mi acaba View Post
Fit 3 alinirmi? View Post
Cümleten hayırlı geceler. Onu UI Watch 6 ilk gelidği zaman özelliklerini okurken saatin şarjı bitip şarja takınca otomatik olarak saati başlatma... View Post
Fit 3 alinirmi? View Post
Paketi Ilk ben acabilirsem cok iyi olur View Post
Almak mantiklimi almayi dusunuyorum bide nereden alabilirim orjinal olsun paketini ilk ben aciyim istiyorum View Post
⭐ Bluetooth Kulaklıkları Islak Mendille Silsek Bir Sıkıntı Olur Mu Sizce ⭐ View Post
Son güncelleme sonrasında bazı mesajları saatte okuyamıyorum. Hassas bildirim içerikleri gizlendi şeklinde bir uyarı veriyor. Başka yaşayan ve... View Post
Arkadaşlar elimde watch 4 classic var ben bu cihaza daha üst modelin kordonunu takabilir miyim? Bunu isteme sebebim yeni watchlarda kordon çıkarma... View Post
Arkadaşlar selam Galaxy watch 7 var bende telefonum da a55 saatten kameramı yönetmek istiyorum kayıt ve fotoğraf çekmek istiyorum s modellerinde... View Post