cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch 6 classic 43mm vs galaxy watch 5 pro

(Topic created on: Friday)
158 Views
waffensoul
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar merhaba bu iki saat arasında kaldım. Watch 5 pro hepsiburada da 7300 tl iken watch 6 classic 43mm 6449 tl. Watch 7 modeli ise 7300 tl Uzun ömürlü kullanım ve pil batarya açısından hangisi daha iyi olur ? 

Watch 6 classic
image

Watch 5 pro
image

Watch 7 40 mm
image

GRKN17
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
15 aydır whatch 5 pro kullanıyorum herşeyi ile kullanışlı bir model ama diğer model ile arada fiyat f arkı oluşması şaşırtıcı
waffensoul
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ondan dolayı ikilemde kaldım
0 Likes
GRKN17
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Karar sizin yalnız wear OS işletim sistemi kullanıyor iki modelde şu sorun var bağlantı ayarları sıfırlama işlemi yaptığında yada wear uygulaması verileri silme türü işlemler sonrasında sıfırlama yapmadan eşleşme olmuyor Huawei marka saatler de öyle bir sorun yoktu
0 Likes
waffensoul
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Benim için sorun yok hocam. Benim için 1.5-2 güne yakın ekran süresi ve performans önemli. Taksitle alacağım watch 5 pro 9500 tl ye geliyor 2022 model. Watch 6 classic 8 küsüre geliyor.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Güncel bir model daha iyi tercih olacaktır pil konusunda da 1.5 2 güne bir şarj edersin şarj etmek saatlerce süreni almıyor ayrıca
FatihS22
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Uzun vade ve hız olarak watch 7 daha mantıklı olur hepsiburada gibi yerlerden alacaksan satıcının hepsiburada olanından al diğerleri telefoncular satıyor 2.el bozuk gelebilir
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim o fiyata 5 pro önermem. Kesinlikle w7 al. 5 çekirdekli işlemcisi çok daha akıcı hale getiriyor saati. 6 kullanip 7 ye geçenler bile aradaki akıcılığı ve hızı bariz şekilde hissettiklerini söylüyorken 5 almak çok mantıksız
0 Likes
waffensoul
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
6 nasıl olur hocam 7 düz olduğu için kenarları biraz sade gbii geldi ama belki zamanla alışılır diye de düşünüyorum
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Reis senin zevkine bağlı tabiki klasik seviyon 6 alırsan iyi olur 7 serisinde maalesef sadece spor modeller geldi ama ben işlemcisi çok daya iyi diye söyledim
0 Likes