cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 6 Classic Charging on Stand problem

(Topic created on: 01-17-2025 02:38 PM)
157 Views
Dowu18
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

cep telefonum s23 ultra, saatim galaxy watch 6 classic, yazılım versiyonları ve diğer bilgiler aşağıda ekte mevcut. cep telefonumdan otomatik olarak rutinler ve modlardan rahatsız etme modunu açtığımda saatimde otomatikmen rahatsız etme moduna geçiyor. fakat saatimin ayarlarından (weareable uygulamasından) şarjı dolana kadar göster seçeneğini açıp şarj standına yan şekilde koyduğumda ekran videoda görüldüğü gibi sürekli olarak döngü yapıyor. sürekli şarj ekranı geliyor gidiyor ve tekrar rahatsız etme seçeneği ekranı geliyor. son güncellemeden bu yana bu sorun var. Saati sıfırladım, weareable uygulamasını sildim ve yükledim sıfırladım düzelmedi. aktif olarak saate gelen bir güncelleme yok. WhatsApp Image 2025-01-17 at 14.25.39.jpegWhatsApp Image 2025-01-17 at 14.25.38 (1).jpegWhatsApp Image 2025-01-17 at 14.25.38.jpeg

4 Comments
Deep_S22
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
bileğini çevirdiğini algılıyor büyük ihtimalle bileğini açıp uyandırmayı kapatırsan düzelebilir bendede oluyor bazen
0 Likes
Dowu18
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

yok hocam standda yan durduğunda oluyor saati standdan kaldırıp 3-5 dk bekleyip tekrar koyunca bazen düzelebiliyor

0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
işte yan durduğu için bilekte algılıyor kendini sebebi budur büyük ihtimalle aynı şeyi bende yaşıyorum çünki bilek uyandırmasını kapatıp deneyin düzelecek mi
0 Likes
Dowu18
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bugün tekrar deneyeceğim teşekkürler