cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

.

(Topic created on: 02-04-2025 11:19 AM)
122 Views
ichbinH
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

4 aydır alt camı kırık olan Galaxy Watch 6 Classic (47MM)'imi teknosa dan almıştım servise verirsem oradan kaç günde gelir ve tahmini fiyat ne olur? Ya da samsung un mağazasından mi servise vermek daha kısa sürede gelir?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
d0cga
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teknosa size adres verip oraya gönderin kargoyla diyor uğraşmıyolar. Sansung kullanıcı hatası der muhtemelen ama indirim sağlıyor ücrette baya normal bir yerden değişmektense oradan değiş daha iyi olur

View solution in context

0 Likes
Solution
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kendin servise verirsen 1 gün icinde oluyor ama parca yoksa 2 3 gün sürüyor ama kargo verirsen git gel 4 gün ve yime parca yoksa beklemen 1 hafta tqhminim

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Solution
d0cga
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teknosa size adres verip oraya gönderin kargoyla diyor uğraşmıyolar. Sansung kullanıcı hatası der muhtemelen ama indirim sağlıyor ücrette baya normal bir yerden değişmektense oradan değiş daha iyi olur
0 Likes
ichbinH
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Zaten amacım tamir ettirmek samsung servisine yollayıp yani kaç gün sürer
0 Likes
Solution
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kendin servise verirsen 1 gün icinde oluyor ama parca yoksa 2 3 gün sürüyor ama kargo verirsen git gel 4 gün ve yime parca yoksa beklemen 1 hafta tqhminim
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Tahmini 1 hafta
0 Likes
Gürkan_Krt
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bir ürünü aldığım yere götüreyim mantığını bırakın eğer işinizin hemen halledilmesini istiyorsanız. Bulunduğun şehir de servis varsa direkt servise gidilir eğer yoksa mail atılır sorun anlatılır size arıza kaydı açılıp hangi adrese gönderileceği hakkında cevap gelir sizde oraya gonderrsinz. Yoksa teknosaya git bırak adamların keyfi gelecek kargoya verecek kargo gelince keyfi gelecek te kargoyu alıp size haber verecek uzarda uzar. 3 günlük iş 10 güne uzar.
0 Likes