cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch önerisi

(Topic created on: Sunday)
17 Views
melih60
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Şuan honor magic watch 2 kullanıyorum herşeyinden memnunum ama tamamen samsung ekosistemine geçmek istiyorum sizce geçmeye değer mi fiyatı yüksek olmayan hangi modeli önerirsiniz ?

15 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Öncelikle şuan elimde Watch 4 Clasic 46'lık versiyonu var, Batarya süresi 1 gün, kasmalar var; ama tasarımı, sahip oldukları özelikler inanılmaz. Ekg çekmesi sayesinde babamın kalbinde bir soruna sahip olduğunu öğrenmiştik ve bir kaç ay sonra kalp krizi geçirmişti. Vücut kitle endeksi gibi şeylere bakabiliyorsunuz, spor yapıyorsanız inanılmaz özelikler, tarayıcıda da gezinebiliyorsunuz.
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun. Umarım babanız sağlıklıdır suanda.
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim, anju oldu.
Şuan hatta saat üzerinden ekg alacağınız tekrardan bir sorun var mı diye.
Cihaz tam net olmayabilir ama hayat kurtarabilecek bilgilerde verebiliyor.
Ailenize, sevdiklerinize sağlıklı günler dilerim, biri için endişeleniyorsanız güzel bir cihaz.
GalaxyÖmer
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
W6 classic 47mm öneririm. Bende 43mm si var 2 gün çok rahat gidiyor 47mm de 2.5 gün gider
-Alien-
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Herkes 1 gün bile gitmiyor diyor
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Valla kim söylüyor ise gelsin kanıtlarımla paylaşırım kullanım süremi. 10dk da bir nabız ölçümü, konum, otomatik egzersiz algılama ve eve geldiğimde wifi açarak tam 2 gün götürüyor vede uzaktan bağlantı ve telefon görüşmesi aktif bt ilede sürekli telefona bağlı saat ancak ben her gece kolumdan çıkardığım için standa şarja koyarım. Gitmiyor diyen kullanıcı isterse aynı kullanım senaryosunu gece şarja takmadan 2 gün kullanıp atabilirim.
-Alien-
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
İlginç. Yorumlar da. Herkes öyle yazmış alışveriş sitesinde ben de ondan sordum
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Aod ekran açık ve çok aktif kullanırsan tam 1 gün gidiyor. Aod ekran çok sömürüyor şarjı ben o yüzden onu kapatıyorum genelde.
-Alien-
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
👍
0 Likes