cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy buds 3 pro üretim tarihi

(Topic created on: Sunday)
65 Views
GalaxyÖmer
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, yakın zamanda Buds 3 Pro alan arkadaşlar, acaba sizde üretim tarihi şarj kutusunun altında yazıyor mu? Benim yazmıyor, geçen hafta amcama aldık, onununkinde de yazmıyor. Onun yerine Korece "별도표시" yazıyor. Çevirisinden baktığımda "üretim ayı ve yılı ayrı olarak belirtilmiştir" gibi bir şey yazıyordu. Cihazlar son seri üretim ancak üretim tarihini merak ettim. Sizlerde de böyle mi?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Emir-S22
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
ithalatçı bilgileri ve seri no yazan kısımda yazıyordu normalde ama bir servisi arayıp garanti bitiş tarihidinizi sorun o tarihten 3 ay öncesi üretim tarihi

View solution in context

Solution
Emir-S22
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Servisin garanti süreci üretim tarihi üstüne 3 ay rafta bekleme ekleyip 2 yıl şeklinde başlayıyor

View solution in context

6 Comments
Emir-S22
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Üretim tarihi kutudaki etiketlerde yazıyor diye biliyorum
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Göremedim şahsen kutusundada.
0 Likes
Solution
Emir-S22
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
ithalatçı bilgileri ve seri no yazan kısımda yazıyordu normalde ama bir servisi arayıp garanti bitiş tarihidinizi sorun o tarihten 3 ay öncesi üretim tarihi
GalaxyÖmer
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
A doğru ya garanti bitiş tarihinden bakabilirim. Uygulamadan baktığımda 2027 ocak ta bitiyor ancak daha 3 gün önce aldım herhangi servislik işlem olursa gittiğimde faturadan düzelttirirm. Reddit te ise seri numarasındaki RFAX den sonraki sayı üretim ayını ilan ediyormus ekim üretimmiş benimkide yani sizin dediğinize çıkıyor. Bilmeyen arkadaşlar umarım burdan faydalanır. Teşekkür ederim.
0 Likes
Solution
Emir-S22
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Servisin garanti süreci üretim tarihi üstüne 3 ay rafta bekleme ekleyip 2 yıl şeklinde başlayıyor
GalaxyÖmer
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hmm anladım hocam sağolun bilmiyordum bunu. Ancak fatura ile ibraz ettiğimizde düzeltiyorlar saatimde öyle yapmışlardı teşekkür ederim.